Δείτε τι είπε ο προπονητής της Νίκης, Στέφανος Ξηροφώτος, με αφορμή την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που έγινε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Στέφανος Ξηροφώτος
Ήταν ματσάρα, διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Το σκορ μιλάει από μόνο του. Ήταν ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος μπήκε καλύτερα. Μπήκαμε κι εμείς επιθετικά και ρισκάραμε. Η ΑΕΛ ευτύχησε στην πρώτη στατική φάση σκόραρε και μας έβαλε επιπλέον άγχος, γιατί εμείς σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έγινε το 0-2 και μετά τα πράγματα έγιναν δύσκολα.

Σ’ αυτό το σημείο αυτό που μέτρησε ήταν η ψυχή και η καρδιά των ποδοσφαιριστών. Σ’ αυτούς αποδίδουμε τα εύσημα, σ’ αυτούς ανήκουν τα συγχαρητήρια, γιατί στο 0-2 είναι πολύ δύσκολο ν’ αντιδράσει οποιαδήποτε ομάδα με το βάρος της έδρας, της βαθμολογικής συγκομιδής και έχοντας απέναντι έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Οι παίκτες στάθηκαν στα πόδια, σήκωσαν αυτό το βάρος, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, σκόραραν τρεις φορές και θα μπορούσαν να σκοράρουν και παραπάνω. Είχαν ένα μισάωρο εκπληκτικό και ευχαρίστησαν τον κόσμο.

Για να πάρεις τη νίκη, θες λίγο και την τύχη. Εμείς μετά το 3-2 θωρακίσαμε την άμυνα. Είχαμε κάποια παιδιά που εκείνη την ώρα είχαν φτάσει στο όριο σε ό,τι αφορά τις δυνάμεις τους. Είχαν κράμπες και δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε. Δεν κινδυνεύσαμε μετά το 3-2 σε καμία φάση, αλλά έγινε ένα σουτ, μία κόντρα και εκεί που πήγαινε άουτ, η μπάλα πήγε μέσα.

Χρειαζόμασταν και λίγο την τύχη, για να ολοκληρώσουμε αυτήν την ολική ανατροπή, που ήταν πολύ δύσκολη. Τέτοια ανατροπή δεν την κάνουν ομάδες έμπειρες και δουλεμένες χρόνια. Την έκαναν αυτά τα παιδιά που είναι μία νέα ομάδα και τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί ξεπέρασαν και τις δικές μας προσδοκίες».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top