Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιάννης Πασάς, με αφορμή την εντός έδρας αναμέτρηση με το Διαγόρα Ρόδου, που έγινε στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Γιάννης Πασάς
«Ήταν μια απαιτητική εβδομάδα με τρία παιχνίδια, είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα μας μπροστά στον κόσμο. Αυτό που είχαμε πει ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αρκεί εμείς να μπούμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό, θεωρώ ότι το κάναμε δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο, πιέσαμε αρκετά, ευτυχίσαμε να βάλουμε το γκολ και μετά όσο πιέζαμε τα πράγματα γίνονταν πιο εύκολα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι, να δίνουμε το 100% και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά». 

Υπήρχε έξτρα κίνητρο μετά το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΟΤ Ηρακλής; 
«Όχι δεν το είχαμε καθόλου στο μυαλό. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε να μπαίνουμε και να προσπαθούμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο, ούτε τους άλλους αντιπάλους, ούτε τι γίνεται, εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το αυτονόητο και να κερδίζουμε κάθε Κυριακή. Η ομάδα έχει στόχο να πάρει το πρωτάθλημα και δεν πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, παρά μόνο τι κάνουμε εμείς. Αν είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι θεωρώ θα πετύχουμε τον στόχο μας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top