Καταλαβαίνουμε ότι το να είσαι ο απόλυτος κυβερνήτης μιας χώρας και να αποκτάς με οποιονδήποτε τρόπο ό,τι επιθυμεί η σάπια ψυχή σου είναι δύσκολο έργο και καθόλου αμελητέο.
Έχετε κάνει πολλές απόπειρες προσέγγισης, όλες καταλήγοντας στο κενό.
 Μα, πώς είναι δυνατόν, τόσα χρόνια γεμάτα επιτυχίες, κλεμμένα πρωταθλήματα και ευρωπαϊκούς τίτλους, να κολλάτε ξανά σε μια πόλη-κράτος και να επιμένετε τόσο πολύ να την κατακτήσετε;
Δυστυχώς για εσάς, έχουμε δικά μας τρόπαια, κατεκτημένα από αίμα, που κερδήθηκαν στους αγωνιστικούς χώρους και επισφραγίστηκαν έξω στους δρόμους. Είναι αφιερωμένα στους νεκρούς της ΑΕΛ, που έδωσαν την ψυχή τους για κάτι που εσείς δεν θα κατανοήσετε ποτέ και δεν θα αποκτήσετε.
Ήμασταν ενάντια στην έλευση των τροπαίων σας στην πόλη μας, αλλά φαίνεται ότι δεν το καταστήσαμε αρκετά σαφές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύγχυση μέσα στο μπ@@ρδέλ@ σας, εκεί στον Πειραιά, το αρχηγείο της μαφίας, της π@@στιας και της πρέζας.
Για να μην μακρηγορούμε, θα σας πούμε το εξής: ΕΛΑΤΕ. Όμως, στην είσοδο της πόλης, θα σας επισκεφτούν τα φαντάσματα που εδώ και δεκαετίες στοιχειώνουν τα όνειρα σας, κρατάνε την πόλη βυσσινί και συνεχίζουν να μετατρέπουν τους απλούς πιτσιρικάδες σε ΑΕΛ. Και αν γυρίσετε πίσω τον χρόνο, στο μακρινό 1988, ίσως πάρετε μια γεύση του τι θα ακολουθήσει μόλις περάσετε τα σύνορα της ΛΑΡΙΣΑΣ.
Υ.Γ  "Ούτε λεπτό τα τρόπαια εδώ" 
MonstersLarissa
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top