Στην MHP Arena της Στουτγκάρδης η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει τη Σπάρτα Πράγας σε ένα όχι τόσο φανταχτερό παιχνίδι στους αγώνες σήμερα, αλλά με πολύ μεγάλο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον.
Η Στουτγκάρδη μετά την καταπληκτική περσινή χρονιά εξασφάλισε την επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ 16 χρόνια μετά και συγκεκριμένα από το 2008. Προέρχεται από μία χορταστική ισοπαλία στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, σε παιχνίδι που έδειξε αυταπάρνηση και παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο τέλος στο τελικό 2-2. Στην επιστροφή της αντιμετώπισε τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη κάνοντας καταπληκτικό παιχνίδι για πάνω από μία ώρα, ωστόσο λύγισε στο τέλος και ηττήθηκε με 3-1.
Η πρωταθλήτρια Τσεχίας Σπάρτα Πράγας επέστρεψε μετά από 19 χρόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και έκανε εκκίνηση με το δεξί. Στο σπίτι της, φιλοξένησε τη Σάλτσμπουργκ και την κέρδισε με το άνετο 3-0. Στο πρωτάθλημα υπέστη ήττα σοκ, την πρώτη της στη σεζόν, απέναντι στη Σίγκμα Όλομουτς με 3-2 μέσα στην Πράγα κόντρα στα προγνωστικά. Παρόλα αυτά καλείται άμεσα να αντιδράσει και να πάει για αποτέλεσμα μέσα στη Γερμανία.
Στοιχηματικά υπάρχουν επιλογές στην αναμέτρηση αυτή είτε σε bet builder είτε σε μεμονωμένο στοιχηματισμό. Είναι μία αναμέτρηση που αμφότερες οι ομάδες μπορούν να βρουν γκολ μιας και είναι φύσει επιθετικές. Θα επιλέξουμε το G/G+Οver 2,5 σε απόδοση 1.80.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top