Τέσσερις αγώνες της Stoiximan Σούπερ Λιγκ περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα TV. Στο γήπεδο της Λεωφόρου, η Καλλιθέα θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Aktor σε μία αναμέτρηση στην οποία και οι δύο ομάδες καίγονται για νίκη, για διαφορετικούς λόγους.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 στη Θεσσαλία κόντρα στον Βόλο. Το σύνολο του Μάσιμο Ντονάτι δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη τη φετινή χρονιά, καθώς έχει 5 ισοπαλίες και 1 ήττα σε έξι παιχνίδια που έχει δώσει. Η ομάδα, αν και είναι αρκετά ανταγωνιστική κόντρα στους μεγάλους, δεν μπορεί να προσαρμοστεί και να έχει ανάλογη εικόνα απέναντι σε ομάδες που είναι πιο πολύ στα μέτρα της και έχουν ίδιους στόχους. Έχει ξεκάθαρο πρόβλημα στις κλειστές άμυνες, ωστόσο απέναντι στον Αστέρα μπορεί να βρει τις στιγμές της και να κάνει το παιχνίδι που αρέσκεται.

Από την άλλη, η ομάδα της Τρίπολης με τον Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο της έχει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ξεκίνησε εντυπωσιακά τη χρονιά κερδίζοντας τον Παναθηναϊκο εκτός έδρας, διαψεύδοντας τα προγνωστικά αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Γάλλος ήρθε για να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο η ομάδα και να παλέψει για τον στόχο της πεντάδας. Πάντως, με βάση την κλήρωση του κυπέλλου και εκεί παρουσιάζεται μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το παρών στο μεγάλο τελικό. Θέλει έπειτα από 5 αναμετρήσεις να επιστρέψει στις νίκες και θα μοχθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεδομένου πως οι δύο ομάδες θέλουν τρίποντο και τους αρέσει να επιτίθενται αναμένεται να δώσει χώρο η μία στην άλλη και να δούμε ένα ενδιαφέρον ματς στη Λεωφόρο. Με τα όσα μας έχουν δείξει δεν θα κλειστούν πίσω, οπότε πάμε στην επιλογή του Goal – Goal σε απόδοση 1.97 από την Betsson.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top