Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΛ, Αλέκος Βοσνιάδης, με αφορμή την εντός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα, που έγινε στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Αλέκος Βοσνιάδης
«Πρεμιέρα μια δύσκολη νίκη, αλλά νομίζω την αξίζαμε πέρα για πέρα. Ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην αρχή μέχρι τη διακοπή να πάρουν υγρά οι παίκτες. Εννοείται ότι υπάρχει άγχος στο ξεκίνημα, αλλά θα μπορούσαμε σε εκείνο το χρονικό διάστημα να είμαστε λίγο πιο εύστοχοι και να έχουμε προηγηθεί στο σκορ. Δεχθήκαμε το γκολ από τη μοναδική φάση του αντιπάλου. Μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτά και πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να τα έχουμε στο κεφάλι μας. Αυτό το πράγμα έγινε πιο δύσκολο πηγαίνοντας στο ημίχρονο πιστέψαν τα παιδιά την ανατροπή. Γυρίσαμε το παιχνίδι το σημαντικό ότι κερδίσαμε τους πρώτους τρεις βαθμούς. Σίγουρα θα χρειαστούμε καλύτερες συνεργασίες, φουλ αγωνιστικότητα. Με την εξέλιξη του πρωταθλήματος να γνωριστούμε λίγο καλύτερα με τα παιδιά, γιατί στις δύο ημέρες που είμαστε εδώ προσπαθούμε να βρούμε ακόμα που μπορεί να φθάσει ο κάθε παίκτης και τι μπορεί να κάνει. Πιστεύω όσο περνάει ο χρόνος θα παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με κάποια μικρά διαστήματα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε κλείσει τους χώρους. Ήταν μια ομάδα που δεν είχε να χάσει τίποτα. Δεν ξέρω αν κρατάτε στατιστική 7-1 ήταν οι τελικό στο πρώτο ημίχρονο 9-0 στο δεύτερο. Θα ήταν αδικία από αυτό το παιχνίδι να μην πάρουμε τους τρεις πόντους. Οι πρεμιέρες είναι πάρα πολύ δύσκολες. Ήταν εντυπωσιακό αυτό που μας έδωσε ο κόσμος. Θέλω με την καλή μας παρουσία στα επόμενα παιχνίδια να τον πολλαπλασιάσουμε τον κόσμο. Από εδώ θα πάρουμε πολλά πράγματα που θα μας δίνουν δύναμη και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συσπειρωμένοι, όλοι μαζί θα πάμε μέχρι το τέλος. Για εμάς ήταν τεράστιο πράγμα η βοήθεια του κόσμου. Να είναι δίπλα μας και να είναι σίγουροι ότι και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα. Είμαστε εδώ για να πολεμήσουμε να επαναφέρουμε την ομάδα στην επάνω κατηγορία. Δεν πρέπει κανείς να λείψει, πρέπει να δώσουμε όλη τη μάχη μας και η θετική αύρα όλων πιστεύω θα μας φέρει ευχάριστα. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα μου. Καλή αρχή να έχουμε. Να πω και για την ομάδα της Καβάλας ήταν μια ομάδα που ήταν καλά στημένη, έκαναν την προσπάθεια τους, όσο αυτό μπορούσαν. Τους εύχομαι τα καλύτερα και στο συνάδελφο».

Υπάρχει απωθημένο για τον Αλέκο Βοσνιάδη για να πετύχει στο πάγκο της ΑΕΛ:
«Κοιτάξτε, θέλω να πετύχω οπουδήποτε πηγαίνω. Η προηγούμενη συνεργασία μας είχε άλλους λόγους. Άλλα χρόνια τότε, άλλη κατάσταση. Λέω και πάλι για να πετύχεις ένα στόχο, πρέπει να είναι όλοι δίπλα σου και πρέπει όλοι να σπρώχνουν για το στόχο. Πιστεύω θα το κάνουμε φέτος, τότε ήταν άλλη εποχή. Αυτή τη φορά πιστεύω θα πετύχουμε πράγματα. Συνεχίζουμε και πιστεύω θα πάνε όλα καλά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top