Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Θύελλας Κατσικάς "ΣΦΙΚΑ" εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την εντός έδρας αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΛ, που θα γίνει το Σάββατο (07/09, 16:30), στο Δημοτικό Γήπεδο Κατσικάς, στο πλαίσιο της 2ης φάσης.

Αναλυτικά ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Θύελλας Κατσικάς (ΣΦΙΚΑ)
Έφτασε η ήμερα του μεγάλου παιχνιδιού απέναντι στην ΑΕΛ. Αύριο 16:30 ραντεβού με την ιστορία για ακόμη μια φορά καθώς είμαστε η μόνη ομάδα τα τελευταία χρόνια από τον χώρο του ερασιτεχνικού που ακούγεται εκτός νομού. Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε από την πλευρά μας είναι να δούμε έναν αγώνα γιορτή, προφανώς και δεν τίθεται θέμα δυναμικής των ομάδων αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι έρθουν στο γήπεδο δεν πρέπει να το χαρούν και να το ευχαριστηθούν και περισσότερο από όλους οι παίχτες, ειδικά οι νεαροί! 
Αύριο, καθώς το γήπεδο θα σφύζει από παλμό καλούμε ακόμη μια φορά τον φίλαθλο κόσμο ολόκληρης της πόλης να έρθει να παρακολουθήσει έναν όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα! 
Τέλος , ελπίζουμε τα γελάκια στα ποστ των τελευταίων ημερών από μερικούς να γίνουν έργο για να ξεμυτίσει καμία άλλη ομάδα σε παραπάνω κατηγορία γιατί βαρεθήκαμε να ακούμε πολλά από πολλούς και στο τέλος να παίζουν οι ίδιοι ξανά με τους ίδιους.
ΘΥΕΛΛΑΡΑ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ 
ΣΦΙΚΑ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top