Προσπαθούμε ακόμα να καταλάβουμε, όπως και πολλά άλλα τραγελαφικά, πως είναι δυνατόν  σε κάθε αγώνα να  μην ανοίγουν οι πόρτες στο ημίχρονο και να μαντρώνεται στην κυριολεξία ο κόσμος μέσα στο γήπεδο.
Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά τι ρόλο βαράνε τα σκουπίδια με τις μπλε στολές  που για τον βασικό μισθό βαράνε ακόμα και τη μάνα τους.
Αποτέλεσμα των παραπάνω , ήτανε να χτυπηθεί σήμερα απλός  κόσμος  άνευ λόγου και αιτίας στην προσπάθεια του να εξέλθει απτο πέταλο  στην διάρκεια του ημιχρόνου.
Μιλάμε για κόσμο κάθε ηλικίας, παιδιά , γυναίκες ακόμα και μεγάλους σε ηλικία, οι οποίοι πνίγηκαν στα χημικά και χτυπήθηκαν από  κρότου λάμψης.
Βγείτε τώρα και αναρωτηθείτε χωρίς ντροπή ποιος προκαλεί την βία στα γήπεδα .
Βγείτε τώρα και αναρωτηθείτε  ποιός ξεκινάει τα επεισόδια.
Παρόλο που σαν οπαδοί έχουμε βιώσει άπειρες φορές την καταστολή στο πετσί μας , δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση  και εγκάθετους πώς είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει  αυτό έξω από το πέταλό μας. Η ευθύνη θα είναι όλη δική σας.
Την επόμενη φορά,  όποιος ψάχνεται και προκαλεί ανυπεράσπιστο κόσμο χρησιμοποιώντας το γκλομπ ως προέκταση του ανύπαρκτου ανδρισμού του κρυμμένος σε μια στολή , ας πλησιάσει πιο κοντά για να λάβει και τις ανάλογες απαντήσεις.

ΟΎΤΕ ΒΉΜΑ ΠΙΣΩ!

MonstersLarissa 
ΘΥΡΑ 1
Next
This is the most recent post.
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top