Ο προπονητής του Μακεδονικού, Στέλιος Μαλεζάς, μίλησε στο Metropolis 95.5, μεταξύ άλλων για τη δυσκολία του φετινού πρωταθλήματος της Super League 2, αλλά και για την ΑΕΛ και τον ΠΟΤ Ηρακλή.

Για τη σεζόν που περιμένει: 
«Η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη από την περσινή. Συμμετέχουν αρκετές ιστορικές ομάδες όπως ο Ηρακλής, η ΑΕΛ, τα Γιάννινα και η Καβάλα και αυτή η διαδικασία θα μας κάνει όλους καλύτερους, για να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε ως ομάδα.
Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην τωρινή διοίκηση της Λίγκας, που γνωρίζουμε το πότε θα ξεκινήσει και πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Το περσινό φορμάτ ήταν πετυχημένο και συνεχίζεται και φέτος. Ό,τι είπαν από τον Ιούνιο γίνεται και το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 22 του μηνός. Είναι επαγγελματική διαδικασία που αρέσει σε όλους μας».

Για τους στόχους του Μακεδονικού: 
«Δεν μπορούμε να πούμε ότι ξεκινάμε ένα παιχνίδι και το έχουμε κερδίσει, βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πρώτα είναι ο Διαγόρας, θα πάμε να το κερδίσουμε. Η δουλειά του προπονητή δεν είναι να κοιτάει μακριά.
Η ΑΕΛ και ο Ηρακλής έχουν κάνει πολύ καλές μεταγραφές και έχουν έμπειρους προπονητές. Στο πρωτάθλημα δεν μας πιέζει κανείς, εμείς πιέζουμε τους εαυτούς μας, ο Ηρακλής και η ΑΕΛ αν δεν βγουν πρώτοι θα έχουν πρόβλημα. Εμείς θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι.
Σαν προπονητής θέλω όλοι να ακολουθούμε τους κανόνες. Μου αρέσει πολύ η τακτική, αλλά θα πρέπει να δίνουμε και κάποια ελευθερία στους παίκτες. Προσπαθώ να το κάνω».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top