Δείτε αναλυτικά παρακάτω τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παύλος Δερμιτζάκης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Θύελλα Κατσικά που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Κατσικάς Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά ο Παύλος Δερμιτζάκης:
«Να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της Κατσικάς για την άριστη φιλοξενία που έκαναν ό,τι καλύτερο να σεβαστούν το θεσμό και τον φιλοξενούμενο. Να συγχαρώ τη Θύελλα και τον προπονητή της τον Νίκο γιατί είναι μεγάλη υπόθεση για μια ερασιτεχνική ομάδα να συμμετέχει στο θεσμό του Κυπέλλου. Θεωρώ ότι μόνο οφέλη έχει μέσα από αυτή τη διαδικασία είτε με ότι έχει να κάνει με τεχνογνωσία είτε αγωνιστικά, τεχνικά. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές με τη δυναμική, στέκομαι στη φιλοξενία και ότι περάσαμε στην επόμενη φάση. Εύχομαι καλή πορεία στη Θύελλα, είναι μια οργανωμένη ομάδα που οφείλεται στη διοίκηση και στα παιδιά που έχουν το ταλέντο για να γυρίσουν την ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία γιατί ο Νομός Ιωαννίνων έχει κουλτούρα στο άθλημα και είναι σημαντικό να έχει περισσότερες ομάδες στις παραπάνω κατηγορίες».

Για το εάν κερδίζει το ποδόσφαιρο από τη συμμετοχή ερασιτεχνικών ομάδων στο Κύπελλο: 
«Θεωρώ ότι κερδίζει. Κέρδος είναι ότι γνώρισα τον συνάδελφο, ένα εξαιρετικό παιδί. Το ότι μια μεγάλη ομάδα έρχεται σε μια επαρχία και έχει την ευκαιρία ο κόσμος να δει ένα τέτοιο παιχνίδι είναι κέρδος. Ο θεσμός έχει και εκπλήξεις. Το παιχνίδι για μας ήταν σημαντικό στο ότι τα παιδιά βλέπουν όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα. Μεγάλη ομάδα έχεις με την οργάνωση που έχεις, το υλικό και αυτό πρέπει στα φιλικά, στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα να δίνει το 100%. Τα παιδιά ήταν σοβαρά και προσπάθησαν ως τέλους για το καλύτερο».

Για το εάν έχουν μπει οι στόχοι της νέας σεζόν: 
«Οι στόχοι έχουν οριοθετηθεί από την αρχή. Ο κυρίαρχος είναι το πρωτάθλημα και να επιστρέψει εκεί που ανήκει και στο Κύπελλο να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Η ΑΕΛ κατέκτησε δυο Κύπελλα, δεν ξέρω πόσο είναι εύκολο να ξαναγίνει αλλά αυτό το ταξίδι να διαρκέσει χρόνο. Μεγάλη χαρά σε αυτό το πρωτάθλημα να είναι η Λάρισα, ο Ηρακλής και ο ΠΑΣ Γιάννινα και αναβαθμίζουν ένα πρωτάθλημα που δεν παίρνει αυτό που του αναλογεί. Όλοι να δώσουμε τον αγώνα μας μέσα από σεβασμό, εκτίμηση και να κερδίσει αυτός που θα το έχει δουλέψει περισσότερο».

Για τη διαχείριση του ρόστερ: 
«Πέρυσι δεν είχαμε ποσότητα αλλά είχαμε παιδιά που δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό και έκαναν μια τεράστια προσπάθεια κάτω από αντίξοες συνθήκες. Η ομάδα ενισχύθηκε φέτος με καλούς παίκτες, επαγγελματίες, καλά παιδιά και μέσα από πάρα πολύ δουλειά και παρακίνηση γιατί ένα μεγάλο ρόστερ δημιουργεί πονοκέφαλο σε ένα προπονητή. Για μένα θα είναι ευχάριστος πονοκέφαλος, να είναι καλοί και ισάξιοι παίκτες που είναι στο χέρι του επιτελείου να το διαχειριστούν και όλοι να δώσουν τη δική τους πινελιά στο στόχο που έχουμε θέσει».

Για το εάν θέλει το πρώτο ματς στο πρωτάθλημα να είναι εκτός ή εντός έδρας: 
«Μια ομάδα που έχει χτιστεί για μεγάλα πράγματα όπου και να αγωνιστεί το ίδιο είναι. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στα Γιάννενα να συμπαρασταθεί στην ομάδα και είναι ιδιαίτερος κόσμος, από τους βασικούς μας παίκτες».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top