Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μία από τις αναμετρήσεις που παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον στοιχηματικά στους αγώνες σήμερα είναι εκείνη της Ουνιόν Βερολίνου με τη Χόφενχαϊμ.
Η Ουνιόν έχει κάνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα στη χρονιά υπό την καθοδήγηση του Μπο Σβένσον. Τρία παιχνίδια ως τώρα δίχως ήττα με δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Την περασμένη αγωνιστική κατόρθωσε να διαψεύσει τα προγνωστικά και να αποσπάσει ισοπαλία μέσα στην έδρα της Λειψίας (0-0) έχοντας ως πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της, Φρέντερικ Ρένοβ, ο οποίος έπιασε πέναλτι δέκα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή και δείχνει πως βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι μέχρι τώρα.
Από την άλλη, η Χόφενχαϊμ απογοητεύει με τις μέχρι τώρα επιδόσεις της στη Μπουντεσλίγκα. Το σύνολο του Πελεγκρίνο Ματαράτσο μπορεί να παρουσιάζει μία αρκετά δυνατή επιθετική γραμμή, ωστόσο η άμυνα της έχει πάρα πολλά προβλήματα. Ήδη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές έχει παθητικό 9 γκολ και αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο δύσκολα θα καταφέρει να επαναλάβει την περσινή της πορεία, με την οποία εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ.
Γενικότερα οι φιλοξενούμενοι φαίνεται πως έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς για να πάρουν ψυχολογία ενόψει της έναρξης των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων. Επιλογή μας στην αναμέτρηση αυτή το Χ2 + Under 4,5 σε απόδοση 2.05.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top