Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τερματοφύλακας της Καβάλας, Λευτέρης Αστράς, με αφορμή την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που έγινε στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Superleague 2, στο AEL FC ARENA.

Αναλυτικά ο Λευτέρης Αστράς
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εξαρχής, το γνωρίζαμε, ήρθαμε εδώ να δείξουμε τι ομάδα είμαστε. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας. Είχαμε κλείσει όλους τους χώρους, δεν μπόρεσε η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο να μας απειλήσει ουσιαστικά και καταφέραμε να σκοράρουμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε όπως το θέλαμε, δεχθήκαμε ένα πολύ γρήγορο τέρμα, μας επηρέασε στη συνέχεια. Θεωρώ όμως ότι μία δόση ατυχίας στο τέλος του παιχνιδιού δεν μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΛ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και εύχομαι πραγματικά να πετύχει και αυτή τους στόχους της, όπως κι όλες οι ομάδες να έχουν υγεία και όλοι οι παίκτες στο πρωτάθλημα της Superleague 2».

Λευτέρη λένε ότι η Λάρισα σε εμπνέει ισχύει;
«Έχω περάσει από τη Λάρισα, όχι από την ΑΕΛ από τον Απόλλων Λάρισας, εννοείται ότι είναι μία πόλη που την έχω στην καρδιά μου πάντα, γιατί πέρασα εξαιρετικά και έχω πολλούς φίλους και όταν έρχομαι εδώ είναι χαρά μου».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top