«Αυτή (η ΑΕΛ) είναι η πιο νικήτρια ακαδημία από όλες τις άλλες ομάδες». Αυτή ήταν μια δήλωση που ακούστηκε από προπονητές και οπαδούς σε όλη τη διάρκεια της περιόδου. 
Η ΑΕΛ συμμετείχε στο EMDSL (Elgin Middlesex District Soccer League) με 12 ομάδες (αγόρια και κορίτσια) με παίκτες γεννηθέντες τα έτη 2015, 2014, 2013, 2012 και 2010.

9 από τις 12 ομάδες κέρδισαν το πρωτάθλημα της κατηγορίας. Επιπλέον, τα αγόρια του 2010 κέρδισαν και το Κύπελλο Περιφέρειας EMDSL. 

Η ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Καναδά έχει γίνει πλήρους εξυπηρέτησης και ειδικεύεται στο ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. «Είμαι πολύ περήφανος για όλους τους προπονητές και τους παίκτες. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά με τις ομάδες τους. Σίγουρα έχουμε γίνει το πιο νικηφόρο πρόγραμμα. Έχουμε ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ νικών. Αναπτύσσουμε παίκτες για να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο», δηλώνει ο προπονητής Μίλτον Γουγουλιάς.



Η ΑΕΛ Καναδά όχι μόνο αναπτύσσει παίκτες υψηλού επιπέδου, αλλά στέλνει επίσης παίκτες σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους για επαγγελματικές αξιολογήσεις!

Ο παίκτης Matthew Czajkowski (Κ10 του 2013) επιλέχθηκε να παρακολουθήσει το αθλητικό κέντρο αξιολόγησης της AC Milan τον Μάρτιο του 2025.

Ο Τζακ Γουγουλιάς (2012, Κ13) είναι μέσος που επιλέχθηκε να παρευρεθεί στη Millwall FC (2η κατηγορία Αγγλίας) για αξιολόγηση τον Ιούνιο του 2025 . 

«Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ταλαντούχους παίκτες στην Ευρώπη. Ο Καναδάς είναι μια ανεξερεύνητη αγορά με παίκτες υψηλής ποιότητας. Το όνειρό μου είναι να δω τον Τζακ Γουγουλιά να παίζει στην ΑΕΛ στην Ελλάδα. Ε, αν η Millwall FC έδειξε ενδιαφέρον, οπωσδήποτε η ΑΕΛ στην Ελλάδα θα πρέπει να τον δει από κοντά», δήλωσε ο Γουγουλιάς.

Η Καναδά ετοιμάζεται τώρα για τη χειμερινή της προπόνηση που ξεκινά από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο.

Ακολουθούν φωτογραφίες και στοιχεία των ομάδων, των Ακαδημιών της ΑΕΛ Καναδά.



ΑΕΛ Καναδά Αστέρια Νέων
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top