Η ΑΕΛ – Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με δυο πολύ έμπειρους και ικανούς αθλητές τον Γιώργο Οικονόμου και Γαβρογιάννη Βασίλη που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα, τη νέα χρονιά στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Η διοίκηση τους καλωσορίζει στην μπασκετική οικογένεια της.

Η ΑΕΛ – Τμήμα Μπάσκετ καλωσορίζει στην μπασκετική της οικογένεια δυο νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές, τον Γιώργο Τσιμούρτο και τον Διονύση Ραυτόπουλο, οι οποίες θα ενισχύσουν την Ανδρική ομάδα.

Το Τμήμα Μπάσκετ της Α.Ε.Λ. ανακοινώνει την προώθηση των εφήβων Πνευματικό Νικόλαο και Ντικούδη Γεώργιο στην Ανδρική ομάδα. Οι νεαροί αθλητές, έχουν αγωνιστεί σε όλα τα ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας μας, ενώ πέρσι πήραν πολύτιμες εμπειρίες με την ομάδα της Α.Ε.Λ. στο πρωτάθλημα της under 23 Β Εσκαθ.

Η ΑΕΛ – Τμήμα Μπάσκετ είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει άλλα δύο νέα παιδιά τον Μπακαρό Νικόλαο και τον Χριστοφόρου Δημήτριο. 

Το Τμήμα Μπάσκετ της Α.Ε.Λ. ανακοινώνει την προώθηση των εφήβων Γκέκα Ονουφριο και Ζαγκλη Ηλία στην Ανδρική ομάδα. Οι νεαροί αθλητές, έχουν αγωνιστεί σε όλα τα ηλικιακά τμήματα της 
Ακαδημίας μας, ενώ πέρσι πήραν πολύτιμες εμπειρίες με την ομάδα της Α.Ε.Λ. στο πρωτάθλημα της under 23 Β Εσκαθ.
Η διοίκηση τους καλωσορίζει στην μπασκετική οικογένεια της. Τους ευχόμαστε ολόψυχα, Καλή χρονιά με Υγεία.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top