Ξεκινά από αύριο Παρασκευή 12/7/2024 και ώρα 9:00 π.μ. η ηλεκτρονική πώληση όλων των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΛ, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Απόλυτα συνεπής στο φίλαθλο κοινό της και σε όλα όσα έχει δηλώσει η ΠΑΕ ΑΕΛ, δοκιμάζει για πρώτη φορά τη διαδικασία ηλεκτρονικής πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας κι ευελπιστεί με την κίνηση αυτή, να προσφέρει άμεσα γρήγορα και ποιοτικά την εξυπηρέτηση που αρμόζει στους απανταχού φίλους της.

Αρχής γενομένης από αύριο Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 και ώρα 9:00π.μ. της διαδικασίας πώλησης εισιτηρίων διαρκείας ηλεκτρονικά , παύει να ισχύει οποιαδήποτε δυνατότητα προκράτησης θέσεων για τους περσινούς κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, εκτός από εκείνους που το έχουν δηλώσει εγγράφως.

Επαναλαμβάνουμε ότι η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2024-2025 γενικότερα, θα είναι σε ισχύ χωρίς καμία περαιτέρω μεταβολή, μέχρι και την παραμονή της ενάρξεως του φετινού πρωταθλήματος, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024.

Μετά και την καταληκτική ημερομηνία πώλησης εισιτηρίων διάρκειας, που είναι η 20η Σεπτεμβρίου 2024, το φίλαθλο κοινό της ΑΕΛ που επιθυμεί να παρακολουθήσει τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, θα μπορεί μόνο με την αγορά εισιτηρίων ημέρας, οι τιμές των οποίων έχουν είδη ανακοινωθεί.

Θεωρούμε χρέος μας να ζητήσουμε την μαζική ενίσχυση των φίλων της ΑΕΛ για την τεράστια προσπάθεια που συντελείται σε όλους τους τομείς φέτος αγοράζοντας δυναμικά τα εισιτήρια διαρκείας, γεγονός που ενισχύει οικονομικά και ψυχολογικά στο μέγιστο δυνατό βαθμό την ομάδα μας.

ΠΑΜΕ λοιπόν όλοι ΜΑΖΙ να αλλάξουμε κατηγορία!

Υ.Γ. Θα ακολουθήσει αύριο το πρωί στις 9:00 πμ τελική ανακοίνωση με οδηγίες για την δυνατότητα αγοράς του ηλεκτρονικού εισιτηρίου διαρκείας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top