Στην «Αλιάνζ Αρένα» και το Μόναχο, Ισπανία και Γαλλία θα τεθούν αντιμέτωπες, με φόντο το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Euro 2024. Και οι δύο ομάδες πέρασαν με δυσκολία στις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Η μεν Ισπανία με ήρωα τον Μερίνο, ο οποίος σκόραρε στο 119’, λύγισε την Γερμανία, ενώ η δε Γαλλία προκρίθηκε στα πέναλτι (5-3) απέναντι στην Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δύο ομάδες έχουν πολύ διαφορετική πορεία μέχρι τώρα στην διοργάνωση. Η «φούρια ρόχα» έχει μόνο νίκες και έχει τεθεί αντιμέτωπη με ομάδες όπως η Ιταλία, η Κροατία και η Γερμανία. Από την άλλη, οι «τρικολόρ» έχουν φτάσει ως εδώ με όπλο την άμυνα τους. Μέχρι τώρα, έχουν σκοράρει μόλις μία φορά στο 1-1 απέναντι στην Πολωνία. Τα υπόλοιπα 2 γκολ που έχουν πετύχει στην διοργάνωση έχουν προέλθει από παίκτη αντιπάλου.

Τα μεταξύ τους παιχνίδια, σίγουρα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στοίχημα με βάση την εικόνα των ομάδων, είναι το πως θα ανταποκριθεί η Γαλλία στην επιθετική ορμή της Ισπανίας. Αν θέλουν να ελπίζουν οι Γάλλοι, πρέπει να βγάλουν στο γήπεδο τις επιθετικές τους αρετές. Ακόμα και η προϊστορία των δύο ομάδων κάνει ακόμα πιο περίπλοκη την οποιαδήποτε πρόβλεψη για την αναμέτρηση. Σε 36 παιχνίδια, η Ισπανία μετράει 16 νίκες, τρεις παραπάνω από την Γαλλία, ενώ 7 παιχνίδια έμειναν στην ισοπαλία.

Με βάσει τα παραπάνω θα αναρωτηθεί κανείς τι να παίξω σήμερα. Η Ισπανία είναι εντυπωσιακή στα παιχνίδια της. Ωστόσο, με την Γερμανία τα βρήκε μπαστούνια και για πολύ μεγάλο διάστημα δεχόταν τεράστια πίεση. Απο την άλλη η Γαλλία δεν έχει εντυπωσιάσει ως τώρα, παρόλα αυτά έχει το know how στις μεγάλες διοργανώσεις. Ρόλο θα παίξουν και οι απουσίες των Ισπανών κυρίως στην άμυνα με Καρβαχάλ, Λε Νορμάν να είναι εκτός. Έτσι, πάμε στο Χ2 και under 2,5 σε απόδοση 2,10.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top