Την αυλαία στην δεύτερη μέρα των ημιτελικών, ανοίγει η Αγγλία, η οποία αντιμετωπίζει την Ελβετία με φόντο ένα εισιτήριο για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Euro.

Στο Ντίσελντορφ, το απόγευμα του Σαββάτου, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ καλείται να αποδείξει την αγωνιστική της ανωτερότητα απέναντι σε έναν αρκετά επικίνδυνο αντίπαλο, τον «φονέα» γιγάντων, την Ελβετία.

Οι Ελβετοί διέψευσαν τα προγνωστικά euro 2024, αφήνοντας έξω την πρωταθλήτρια Ιταλία, με εύκολη νίκη με 2-0. Από την άλλη η Αγγλία, μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά στηριζόμενη στα μεγάλα της αστέρια, έβγαλε αυταπάρνηση και απέκλεισε την Σλοβακία στην διαδικασία της παράτασης.

Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ των Άγγλων, καθώς σε σύνολο 27 μεταξύ τους αναμετρήσεων έχουν ρεκόρ 19-5-3 απέναντι στους Ελβετούς. Τελευταία νίκη μάλιστα της ομάδας του Μουράτ Γιακίν, τοποθετείται το μακρινό 1981 με 2-1. Στα επόμενα 13 παιχνίδια που ακολούθησαν από τότε οι Άγγλοι μετρούν το εντυπωσιακό ρεκόρ των 10 νικών και των 3 ισοπαλιών. 

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, τα «τρία λιοντάρια» δεν υπολογίζουν τον Γκουεχί, με τον Κόνσα και τον Γκόμεζ να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Στον αντίποδα χωρίς προβλήματα θα παραταχθούν οι Ελβετοί.

Και οι δύο ομάδες στηρίζονται αρκετά στο ατομικό ταλέντο που διαθέτουν στην επίθεση ενώ αμφότερες έχουν τα «θεματάκια» τους στο αμυντικό τριτο. Η Αγγλία αναμένεται να βγάλει την ποιότητα της στον αγωνιστικό χώρα και να βγάλει αντίδραση,
Η αναμέτρηση παρουσιάζεται ιδανική για live στοίχημα, ωστόσο εμείς θα πάμε στην πρόκριση της Αγγλίας με νίκη στην κανονική διάρκεια και τον άσο, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 2,22.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top