Σε λίγες ώρες θα συμπληρωθεί το ταμπλό της φάσης των «8», με το Αυστρία-Τουρκία να «κλείνει» το πρόγραμμα των «16». Υπάρχει φαβορί στη Λειψία και αυτό είναι η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ, όμως οι Τούρκοι μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι.

Όσον αφορά τους Αυστριακούς, διέψευσαν κατηγορηματικά τα προγνωστικά euro 2024, καθώς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του ομίλου στην πρώτη θέση, πάνω από Γαλλία και Ολλανδία. Καθ’ όλη τη διάρκεια, είχαν σταθερή και σοβαρή παρουσία, με αποκορύφωμα το 3-2 επί των «οράνιε», τους οποίους είναι πολύ πιθανό να βρουν στον προημιτελικό.

Από την άλλη είναι η Τουρκία, η οποία ξεκίνησε δυνατά με το 3-1 επί της Γεωργίας, ενώ «κλείδωσαν» την πρόκρισή τους με την Τσεχία (μετά την ήττα με 0-3 από την Πορτογαλία), η οποία έπαιζε με δέκα παίκτες από το 20’. Θα μπορούσε να παρουσιαστεί καλύτερη, αλλά κατάφερε σε κάθε περίπτωση να προκριθεί με 2-1.

Η παράδοση είναι πολύ ισορροπημένη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, με τους Αυστριακούς να υπερτερούν με 9-7 (μία ισοπαλία) και συνολικά γκολ 24-23. 

Ποιο είναι το στοιχείο που κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι; Η κομβική απουσία του Τσαλχάνογλου, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Βιντσέντζο Μοντέλα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον καλύτερο παίκτη του, το κενό του οποίου δεν μπορεί να καλυφθεί εύκολα.

Η Αυστρία έχει το πόδι πατημένο στο «γκάζι» και δύσκολα οι Τούρκοι θα μπορέσουν να προκριθούν, αν οι παίκτες του Ράνγκνικ πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Το γεγονός ότι ο άσος προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού, μάς βάζει σε μεγάλο πειρασμό. Δύσκολο να μην ενδώσει κανείς, βάσει εικόνας των δύο ομάδων μέχρι τώρα, συνεπώς επιλέγουμε τη νίκη της Αυστρίας σε απόδοση 2,05. Υπόψιν, ότι αν το σκορ είναι 0-0, τότε η τιμή στο live stoixima θα ανέβει ακόμη περισσότερο, και τότε θα αξίζει ακόμη περισσότερο να ποντάρει κάποιος.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top