Φινάλε στη φάση των ομίλων και το βράδυ θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το πλήρες πρόγραμμα των νοκ άουτ. Το ενδιαφέρον στον έκτο όμιλο επικεντρώνεται στην αναμέτρηση των Τσέχων με τους Τούρκους στο Αμβούργο, μιας και η λογική λέει ότι η Πορτογαλία δεν θα δυσκολευτεί να κάμψει την αντίσταση των Γεωργιανών. Πάμε να ξεχωρίσουμε όμως, μερικές επιλογές από τα προγνωστικά euro 2024 για τους δύο αυτούς αγώνες.

Οι Πορτογάλοι έχουν ήδη «κλειδώσει» την παρουσία τους στους «16» και αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές, απέναντι σε μία ομάδα που στην παρθενική της παρουσία σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχει σταθεί αξιοπρεπώς. Οι έξι βαθμοί της ομάδος του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχουν εξασφαλίσει και την πρώτη θέση για εκείνη και έτσι το κίνητρο απουσιάζει.

Από την άλλη, η Γεωργία σε καμία περίπτωση δεν θα παίξει χωρίς κίνητρο, μιας και με νίκη πιθανότατα περνάει ως τρίτη καλύτερη. Όμως, πρέπει να υπερβάλλει εαυτώ, προκειμένου να τα καταφέρει απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης του 2016. Θεωρούμε ότι ένα γκολ ωστόσο μπορούν να το βρουν, αλλά μοιάζει απίθανο να κρατήσει το «0» πίσω. Συνεπώς, το Goal/Goal σε απόδοση 1,82 είναι μία αρκετά καλή επιλογή.

Τα βλέμματα πέφτουν όλα στο Τσεχία-Τουρκία. Η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα βολεύεται ακόμη και με την ισοπαλία, μιας έχει συγκεντρώσει ήδη τρεις βαθμούς. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς ο κεντρικός αμυντικός Μπαρντακτσί είναι τιμωρημένος, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ακαϊντίν, που έγινε αναγκαστική αλλαγή με τους Πορτογάλους. Η εικόνα των Τούρκων με τους Ίβηρες ήταν απογοητευτική, ενώ απόψε έχουν να αντιμετωπίσουν μία νέα συνθήκη στη διοργάνωση: δεν θα αγωνιστούν στο πολύ φιλικό για εκείνους «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Οι Τσέχοι από τη μεριά τους θέλουν μόνο τη νίκη και τίποτε άλλο, αφού το «X» με τη Γεωργία κάνει την ισοπαλία σήμερα να είναι καταδικαστική. Ωστόσο, έχουν δείξει μία πειστική εικόνα στα δύο παιχνίδια του ομίλου και λόγω Μαμαρντασβίλι δεν είναι στους τρεις βαθμούς. Και αυτοί βέβαια δεν πάνε «αλώβητοι» στο Αμβούργο, μιας και ο Πάτρικ Σικ θα απουσιάσει εξαιτίας τραυματισμού. Όμως, πιστεύουμε ότι θα πάρει αυτό που αξίζει στο τέλος, αλλά η απώλεια του Σικ μάς αποτρέπει από το να πάμε «καρφί» στον άσο. Επιλέγουμε λοιπόν, το 1X και Over 1,5 στην πολύ καλή απόδοση του 1,91.

Το γεγονός, ότι και οι δύο αγώνες είναι την ίδια ώρα κάνει το live stoixima να είναι ο καλύτερος τρόπος για ποντάρισμα, καθώς τα πάντα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top