Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της κ12 της ΑΕΛ στο τριήμερο τουρνουά "FootballMind Elite" που διεξήχθη στην Πιερία από τις 14 ως τις 16 Ιουνίου. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Θανάση Κυριλλίδη κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο για την εξωαγωνιστική τους παρουσία και συμπεριφορά όσο και για την αγωνιστική τους εικόνα που ήταν πραγματικά εξαίσια! 
Συγκεκριμένα, σε σύνολο 56 ομάδων στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 12 ετών, η ΑΕΛ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά (φάση των "8") έχοντας προκριθεί από δύο διαδοχικές φάσεις ομίλων, μένοντας εκτός ημιτελικού στη διαδικασία των πέναλτι μετά τον ισόπαλο με σκορ 1-1 συγκλονιστικό προημιτελικό με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η Λιντς Γιουνάιτεντ επικρατώντας στον τελικό της ΑΕΚ με σκορ 3-0 (στη δεύτερη φάση των ομίλων η ΑΕΛ είχε αναμετρηθεί με του Άγγλους χάνοντας με 2-0).
Το υψηλό επίπεδο ομάδων της διοργάνωσης (Ερυθρός Αστέρας, Λιντς, Λα Κορούνια, ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Πανσερραϊκός, ΝΠΣ Βόλος, ομάδες Α΄ Εθνικής Ουγγαρίας, Σκοπίων και Βουλγαρίας κ.α.) έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές και τον προπονητή μας να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο υψηλότερο επίπεδο, απέναντι μάλιστα σε διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου, ενώ η συμμετοχή ομάδων από πολλές χώρες έφερε πιο κοντά τα παιδιά, τον προπονητή και τους συνοδούς της αποστολής σε άγνωστες ως τότε γλώσσες, κουλτούρες και συνήθειες.
Τέλος, ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών αφενός για την εμπιστοσύνη τους και αφετέρου για το φίλαθλο και αμιγώς εμψυχωτικό πνεύμα που επέδειξαν κατά την παρουσία τους στους αγώνες.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top