Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το δελτίου Τύπου της ΠΑΕ Λεβαδειακός σχετικά με το ρεπορτάζ, με τίτλο: "Πλήρωσε τις αδράνειές του" για τον αγώνα με την ΑΕΛ, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play Off του 1ου ομίλου της Super League 2. 

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου της ΠΑΕ Λεβαδειακός 
Ανώτερος ο Λεβαδειακός στην αναμέτρηση με τη Λάρισα για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague 2, δύο στιγμές αδράνειας όμως του στοίχισαν και διαμόρφωσαν το τελικό 1-2.
Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογικό αντίκτυπο, αφού η ομάδα μας έχει ήδη σφραγίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Superleague 1, ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε και στο τέλος το πλήρωσε, για την πρώτη ήττα μετά από 19 αγωνιστικές και σχεδόν έξι μήνες.
Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν δύο στιγμές αδράνειας της άμυνάς της ομάδας μας και πέτυχαν ισάριθμα γκολ στο 13′ και στο 20′ με τους Φατάι και Μαυριά αντίστοιχα.
Στη συνέχεια ο Λεβαδειακός είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις, αλλά αρκέστηκε να μειώσει με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρομό στο 64′, το οποίο έγινε επάνω στον Νταγκό.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top