Μόνο χαμόγελα και πολλές υποσχέσεις μελλοντικά για το βόλεϊ της ΑΕΛ και κατ επέκταση της Λάρισας χάρισαν οι παίδες του σωματείου μας!
Σε ένα κατάμεστο κλειστό, αυτό του 1ου γυμνασίου, πήραν πανηγυρικά την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας νικώντας με ανατροπή τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (3-2) και στη συνέχεια την ομάδα των Ιωαννίνων (3-0), κάνοντας επάξια το δύο στα δύο!
Την πορεία αυτή σταμάτησε ο ΠΑΟΚ, με ένα δυνατό σύνολο παιχτών που οι παίδες της ΑΕΛ αντιμετώπισαν με πάθος δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και χάρισαν υψηλού επιπέδου βόλεϊ. Επίσης πολλά συγχαρητήρια στα "παιδιά μας" και στους γονείς τους για την εμπιστοσύνη τους που με την είσοδό μας στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας πράγμα που αναδεικνύει την μεθοδευμένα επαγγελματική προπονητική προσέγγιση και δουλειά που γίνεται στις υποδομές της ΑΕΛ.

Η σύνθεση της ομάδας μας:
ΑΕΛ (Αντωνακάκης-Καλαθάς): Μπαλούσης, Κοτούλας, Δορδοκίδης, Κουκουσούλης, Τσιοτινός, Ριζούλης, Παπαθανασίου (λ), Παππάς, Χρόνης, Κόκκινος, Κουμπούρας, Πρόικος (λ), Ντάντος, Σταυροθανασόπουλος, Μάμμος, Παπαδημητρίου.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας και καλούμε όλα τα νέα παιδιά που τους αρέσει το άθλημα του βόλεϊ να αποτελέσουν κομμάτι του συλλόγου μας και να ζήσουν ανάλογες επιτυχίες με τη βυσσινί φανέλα!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top