Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το δελτίου Τύπου της ΠΑΕ Λεβαδειακός σχετικά με το ρεπορτάζ, με τίτλο: "Δεν λυγίζει πουθενά!" για τον αγώνα με την ΑΕΛ, που διεξήχθη στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off του 1ου ομίλου της Super League 2. 

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου της ΠΑΕ Λεβαδειακός 
Ψυχωμένος ο Λεβαδειακός, έμεινε όρθιος και στη Λάρισα με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (2-2), παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στο «AEL FC Arena», για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague 2.
Η ομάδα μας κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο σερί της και μαζί τη διαφορά των επτά βαθμών από τους διώκτες της, δείχνοντας χαρακτήρα σε ακόμη ένα παιχνίδι.
Η αναμέτρηση στη Λάρισα άρχισε με τις χειρότερες των προϋποθέσεων, καθώς ο Λεβαδειακός από δικά του λάθη βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις από το 5ο λεπτό, ενώ στο 12′ οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα.
Η ομάδα μας ωστόσο γρήγορα ισορρόπησε, είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να μειώσει στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, κλείνοντας την αντίπαλό του στο μισό γήπεδο. Στο 55′ ο Γιαννιώτας κέρδισε πέναλτι, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων ωστόσο να αποκρούει την εκτέλεση του Νίκα.
Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και οι αλλαγές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν τελικά εκείνες που έφεραν τα πάνω κάτω. Με υπέροχη προσωπική ενέργεια ο Τσιριγώτης μείωσε σε 2-1 στο 86′, ενώ στο 95ο λεπτό ο Νταγκό έβγαλε «γλυκιά» σέντρα για τον Ρομό, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το τελικό 2-2.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top