Ο νέος προπονητής του ΠΟΤ Ηρακλή, Σούλης Παπαδόπουλος, που αποχώρησε από τον πάγκο της Ηλιούπολης, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του, στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την Super League 2 και το Λαρισαίο ποδοσφαιριστή, Σωτήρη Τσιλούλη.

Για την Super League 2: 
«Η φετινή Super League 2 δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ ανταγωνιστικά. Στον Βόρειο Όμιλο ο Λεβαδειακός έχει το προβάδισμα για την άνοδο, κοντά είναι όμως και η ΑΕΛ. Στο Νότιο Όμιλο η Καλλιθέα έχει το προβάδισμα, αλλά τα Χανιά και η Ηλιούπολη ακολουθούν, και εκεί θα παίξει ρόλο η κλήρωση των playoffs».

Για τον Τσιλούλη: 
«Τον Τσιλούλη τον είχα πάει εγώ πρώτη φορά στη Λαμία, τον είχα πάρει από τον Εθνικό Γαζώρου. Πολύ καλός ποδοσφαιριστής και αρχικά έπαιζε στα χαφ, πλέον αγωνίζεται και ως περιφερειακός, έχει εξελιχθεί πάρα πολύ. Εγώ θα έβαζα τον Τσιλούλη να παίξει με την ΑΕΚ, σε αυτό διαφωνώ, αλλά εδώ είμαστε καχύποπτοι, αν έβαζε το παιδί και έχανε μια ευκαιρία, μετά πόσα θα άκουγε. Ο Βόκολος έπραξε σωστά και το είπε δημοσίως, θα έπρεπε να μιλάμε για την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Βόκολος. Πρέπει να του δώσουμε τα εύσημα για τη δουλειά του».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top