Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από την ΑΕΛ.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος
«Όταν τρώμε ένα τέτοιο γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ήταν μία μικρογραφία της φετινής χρονιάς. Δηλαδή γεμίζαμε γάλα, γεμίζαμε γάλα, κάναμε προσπάθεια, κάναμε καλά πράγματα και στο κομβικό σημείο το χύναμε μόνοι μας. Δυστυχώς αυτήν είναι η πραγματικότητα. Δεν ακυρώνεται  η προσπάθεια των παικτών στη διάρκεια της σεζόν, αλλά θα τα πούμε αυτά μετά την τελευταία αγωνιστική, μετά τον ΠΑΟΚ Β’. Πονάει πάρα πολύ, ο τρόπος που χάσαμε και λόγω του αντιπάλου και λόγω της επιθυμίας σαφέστατα και της δικής μας και του κόσμου σε αυτό το παιχνίδι. Στο καθαρά αγωνιστικό ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ η ΑΕΛ ήταν καλύτερη από το 47’ μέχρι το 60’. Μετά ανεβήκαμε πάρα πολύ, κυριαρχήσαμε, ισοφαρίσαμε και το παιχνίδι έδειχνε ότι το πιο πιθανό είναι να νικήσουμε εμείς. Χάσαμε ευκαιρίες, είχαμε την μπάλα, αλλά κανείς δεν θα το θυμάται αυτό και δικαίως και δικαίως είναι και ο κόσμος απογοητευμένος και θυμωμένος γιατί όπως ξεκίνησα, έτσι θα κλείσω, όταν τρως ένα τέτοιο γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο είσαι άξιος της μοίρας σου. Αυτά από μένα.»

Είναι το τρίτο παιχνίδι και με ΠΟΤ Ηρακλή και με ΑΕΚ Β’ και τώρα που η ομάδα δέχεται γκολ χάνεται η συγκέντρωση στο τέλος τι συμβαίνει: 
«Κοιτάξτε θα τα πούμε μετά τον ΠΑΟΚ Β’. Υπάρχουν κάποια δεδομένα που υπάρχει έλλειψη ενέργειας στα τελευταία λεπτά και εξηγείται αυτό και η έλλειψη ενέργειας φέρνει έλλειψη συγκέντρωσης. Η πραγματικότητα είναι ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα 47, 48, 50 μέρες, παίζαμε ανά 3,8 μέρες παιχνίδια, μ’ ένα πολύ περιορισμένο ρόστερ, οπότε έχουν καταπονηθεί πάρα πολύ τα παιδιά. Αυτό το λέω σαν δεδομένο, θα τα πούμε μετά τον ΠΑΟΚ Β’ συνολικά. Οπότε είχαμε στα τελευταία λεπτά έλλειψή ενέργειας. Η ομάδα βασίζεται πολύ στην ενέργεια, γιατί κάνουμε άμυνα αρκετά ψηλά, πρεσάρουμε και μετά ήταν κουρασμένα τα παιδιά».

Για τον Κάσσο:
«Περιμένουμε αύριο τις εξετάσεις για να δούμε».
 
Για την επιλογή του Κρητικού να μη ξεκινήσει το παιχνίδι, ήταν θέμα τακτικής: 
«Ναι φυσικά έχουμε τρία εξτρέμ, το Μιράντο, το Πολίτη και το Τάσο (Κρητικό) οι δύο ξεκινάμε, οπότε ο Μιράντα λόγω ποιότητας δεν είναι εύκολο να μην τον ξεκινήσεις οπότε υπήρχε όλη την εβδομάδα η σκέψη για τον Λάμπρο και τον Τάσο. Το Λάμπρο τον βολεύει από δεξιά με το αριστερό πόδι, ο Τάσος βολεύεται από αριστερά όπως και ο Μιράντα αλλά όπως και να ‘χει έχουμε μοιράσει τον χρόνο πάρα πολύ. Μη ξεχνάμε ότι ο Μιράντα έλειπε για αρκετό καιρό με την εθνική ομάδα και έχει ξεκινήσει στα μισά παιχνίδια που είχαμε φέτος, οπότε συνολικά και από θέμα κόπωσης ο Μιράντα σίγουρα θα έπαιζε. Ήταν ανάμεσα στο Λάμπρο και τον Τάσο ποιος θα έμπαινε. Αν έχεις τρία εξτρέμ οι δύο παίζουν και ο άλλος έρχεται να βοηθήσει από τον πάγκο».

Υπάρχει κάποιος στόχος από δω και πέρα μέχρι το τέλος της χρονιάς: 
«Είναι αλήθεια, είναι πολύ σημαντική ερώτηση αυτή, γιατί στους δύο στόχους, το σημαντικότερο δεν τον καταφέραμε, που ήταν να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Ο δεύτερος στόχος επίσης σημαντικός που ήταν να αποφύγει η ομάδα τον εφιάλτη των play outs που είναι πραγματικά ένας εφιάλτης. Δεν το λέω ότι είμαστε μ’ αυτό ικανοποιημένοι, αλλά μην ξεχνάμε ότι έτσι όπως ήταν οι συνθήκες, έγινε και μία διαφοροποίηση στα πλάνα μας, τον Δεκέμβρη-Γενάρη για το πού στοχεύουμε, οπότε τέθηκε ο δεύτερος στόχος, αλλά είμαστε μακριά από τον πρώτο στόχο. Τώρα κίνητρο για μένα στη ζωή μου είναι κάθε μέρα στην προπόνηση και δικό μου κομμάτι να το μεταδώσω στα παιδιά και από εκεί και πέρα κίνητρο είναι η ιστορία και η φανέλα της ομάδας που είμαστε. Είμαστε μία ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία, πολύ βαριά φανέλα. Θα κοιτάξουμε να βρίσκουμε κίνητρο μέσα από τις προπονήσεις και φυσικά στον κάθε αγώνα, γιατί δεν μας αρμόζει να είμαστε απλά σαν εικόνα, σαν παρουσία εννοώ αγωνιστική, αυτοί που απλά συμπληρώνουν».

Τώρα για το ματς με τον ΠΑΟΚ Β’, πόσο σας προβληματίζει και η απογοήτευση και οι πολλές απουσίες: 
«Έχουμε δηλώσει όλους τους παίκτες (τιμωρημένους) για να εξασφαλίζαμε τη συμμετοχή μας στα play offs, τους έχουμε δηλώσει με τον ΠΑΟΚ Β’. Θα μπούνε κάποια άλλα παιδιά και θα είναι ευκαιρία και εκείνοι να δηλώσουν παρών ενόψει play off».

Κόουτς για την διαφοροποίηση των στόχων που αναφέρατε τον Δεκέμβρη τι εννοείτε ακριβώς: 
«Ξεκάθαρα από τη στιγμή που είχαμε μείνει πίσω, είχαμε δύο δρόμους. Ο Βλαντ (Μοράρ) που ήταν από τις μεταγραφές που δεν μας βγήκανε, ενώ πολλά παιδιά που πήραμε μας βγήκανε κι έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και ο Λεονάρντο (Ριμπέιρο) που πίεζε πάρα πολύ να φύγει. Δηλαδή χάσαμε πολύ από την επίθεση, δεν αναφέρομαι στα υπόλοιπα παιδιά που φύγανε, στο Γρομητσάρη, τον Μέτσε και τον Σκεντεράι, γιατί ήταν παιδιά που δεν ήταν βασικοί. Σε αυτό το κομμάτι έπρεπε να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Δεν είναι εύκολο, να πάρεις μία απόφαση τέτοια ότι πάω να δώσω κι άλλα χρήματα, αρκετά χρήματα, για να φέρω ένα αντίστοιχο φορ ή ένα αντίστοιχο εξτρέμ. Είπαμε θα πάμε με το ρόστερ που έχουμε και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το καλύτερο δυνατό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top