Λάβαμε ένα μήνυμα από αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ με τίτλο: "Έδρα τελικού Κυπέλλου" και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς…

Διαβάστε τι μας έστειλε
«Έχει γίνει χείριστο συνήθειο τα τελευταία χρόνια η αναζήτηση γηπέδου για τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού τελικού του κυπέλλου Ελλάδας πόσω μάλλον όταν η αναζήτηση αυτή εμπλέκει με δόλιο τρόπο το γήπεδο που χτίστηκε για την ΑΕΛ και που τα ιερά εμβλήματά της βρίσκονται σε κεντρικά σημεία του.
Η απάντηση - ξεκαθάρισμα της μη διεξαγωγής στην πόλη της ΑΕΛ κωλυσιεργεί ενοχλητικά από πλευράς εμπλεκομένων φορέων εντός της πόλης, οι οποίοι αδυνατούν να αντιληφθούν την Ηθική προσβολή από την εχθρική κατά τα άλλα ποδοσφαιρική ομοσπονδία, μια ομοσπονδία η οποία σημειωτέον από την μια "κλείνει" ολόκληρη θύρα σε διεθνή αγώνα της Εθνικής για να μην ενοχληθούν οι οικοδεσπότες και από την άλλη ετοιμάζει πανηγυράκι στην πόλη της διωκόμενης ΑΕΛ σε βάρος της Ηθικής και της Αξιοπρέπειας μας... Αλλά αυτό συμβαίνει όταν φράσεις όπως ποδοσφαιρική γιορτή, ποδοσφαιρικός πολιτισμός, φερ πλέι και άλλες πομφολυγώδεις ρομαντικές εκφράσεις ενός στείρου κοσμοπολιτισμού χρησιμοποιούνται για να εκφράσουν και να περιγράψουν ΑΜΙΓΩΣ τις εκφράσεις Αγάπης Έρωτα και Λατρείας από πλευράς κόσμου προς την ΑΕΛ!
Καλές οι φωτογραφίες, τα παλαμάκια και οι δηλώσεις τύπου: "Ζήτω η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ=ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ." , αλλά όταν αυτό το κατεστημένο σε "φτύνει" και σε πολεμάει ποικιλοτρόπως, όπως φαίνεται άλλωστε και από την εξέλιξη της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς, η απάντηση οφείλει να είναι άμεση. Κανένας ποδοσφαιρικός πολιτισμός δεν δύναται να αντικαταστήσει την ουσία αντίστασης που πρεσβεύει η ΑΕΛ, όπως έγραφε και ένα πανί "εδώ δεν είναι ποδόσφαιρο, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΕΛ!!!
Δεν μπορεί να γίνει ανεκτή καμία κωλυσιεργία από πλευράς των εμπλεκομένων φορέων του Δήμου, της Μητρικής ΑΕΛ, της ΠΑΕ και των υπολοίπων, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή καμία "ποδοσφαιρική εκδήλωση " πόσω μάλλον φέτος που θα σημάνει μελανή κηλίδα στα 60χρονα της βασίλισσας ΑΕΛ!!! Φροντίστε να αποδείξετε ότι ΑΕΛ σημαίνει επανάσταση και όχι Απαξίωση Εμπαιγμός Λήθη».
Αλέξανδρος Σ.
*Στείλτε μας τα μηνύματά σας στο e-mail μας info@aelole.gr. Επίσης μέσω facebook τα μηνύματά σας εδώ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top