Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΛ Futsal με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση που έγινε την Κυριακή (11/02) με αντίπαλο το Πήγασο Αγίας Παρασκευής, στο κλειστό Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Παρασκευής στην Αθήνα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΑΕΛ Futsal
Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην ομάδα του Πήγασου Αγίας Παρασκευής (αν το ευχαριστώ δεν είναι ευδιάκριτο δυστυχώς δεν μπορούμε να το γράψουμε με μεγαλύτερα γράμματα) και για την φετινή φιλοξενία στο φουτσαλικών διαστάσεων γήπεδο του.
Για όσα γεγονότα συνέβησαν τα οποία προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή του αγώνα, αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι αυτοί οι 5-10 γνωστοί άγνωστοι της γηπεδούχου ομάδας οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, όπως και την περσινή χρονιά, έβριζαν τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν επικροτούμε καμία ενέργεια όποια κι αν είναι αυτή εφόσον υπήρξε από τους φιλάθλους μας.
Η καραμέλα ορισμένων ότι τα μεγάλα brand και οι ομάδες της επαρχίας θα μετατρέψουν το φούτσαλ σε 11*11 τους διαψεύδει ακόμη μια φορά.
Έχουμε αποδείξει καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και με το οργανωμένο κομμάτι των φιλάθλων μας στην κερκίδα, ότι αποτελούμε μια από τις πιο φιλόξενες έδρες.
Θα κλείσουμε λέγοντας με μεγάλη μας λύπη, ότι η φιλοξενία στο «ΕΑΚΛ Αγίου Θωμά» θα αποτελέσει παρελθόν για ομάδες οι οποίες μας φιλοξενούν κατ' αυτόν τον τρόπο.

ΥΓ: Η καραμέλα του πως να ελέγξουμε αυτούς τους 5-10 υποτιμά την νοημοσύνη μας.
ΥΓ2: Λίγο να καθόμασταν ακόμη στο γήπεδο, θα φταίγαμε κιόλας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top