Ο πρώην διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, τοποθετήθηκε για τη διαιτησία του ρέφερι,
Αριστείδη Βάτσιου από τον σύνδεσμο διαιτητών Δυτικής Αττικής, στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας και με δηλώσεις του στο "aelole.gr" είπε ουσιαστικά αυτό που είδε και όλη η Ελλάδα για τα δύο πέναλτι που έπρεπε να πάρει η ΑΕΛ και για τη λανθασμένη αποβολή του Κώστα Παπαγεωργίου.

Αναλυτικά ο Ηρακλής Τσίκινης στο aelole.gr
«Στην πρώτη περίπτωση κράτημα του αμυντικού της ΑΕΛ, Θανάση Γιανναράκη, στο Δημήτρη Τσακμάκη, σωστά δίνεται παράβαση και πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου στο 49ο λεπτό. 
Δεύτερη περίπτωση από τα ριπλέι δεν ειναι ξεκάθαρο, πιστεύω όμως ότι υπάρχει επαφή του τερματοφύλακα του Ατρομήτου, Γκαμπριέλε Μαρκετζιάνι και έπρεπε να δοθεί πέναλτι για την ΑΕΛ, κακώς έδωσε "θέατρο" και δεύτερη κίτρινη στον Κώστα Παπαγεωργίου στο 54ο λεπτό. 
Τρίτη περίπτωση υπάρχει κράτημα-ίδια περίπτωση με τη πρώτη του Ατρομήτου-θα μπορούσε να δώσει παράβαση πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ, δεν αφήνει τον Θανάση Παπαγεωργίου ο αμυντικός του Ατρομήτου, Δημήτρης Τσακμάκης και από το κράτημα φαίνεται πως δεν μπόρεσε να παίξει όπως έπρεπε τη μπάλα στο 73ο λεπτό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top