Το νέο απόκτημα του Μακεδονικού, ο 33χρονος, Χρήστος Γρομητσάρης, που έχει περάσει κατά το παρελθόν και από την ΠΑΕ ΑΕΛ, μίλησε μεταξύ άλλων στο Metropolis 95.5 για το πρωτάθλημα της Superleague 2, για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, αλλά και τους στόχους που έχει θέσει.

Αναλυτικά ο Χρήστος Γρομητσάρης: 
«Προβλέψεις δεν υπάρχουν, φαβορί λένε πολλοί πως είναι ο Λεβαδειακός και η ΑΕΛ, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει, έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα». 

Για το νέο του ξεκίνημα: 
«Είναι ένα νέο ξεκίνημα και είμαι χαρούμενος για αυτό, με τους ανθρώπους της ομάδας να μου δείχνουν το ενδιαφέρον τους και να με κάνουν να θέλω να έρθω στην ομάδα και να συνεργαστώ μαζί τους. Υπάρχει ένας ωραίος τρόπος παιχνιδιού, κάνει τον κόσμο να θέλει να τη δει παίζοντας ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο και είναι πολύ σημαντικό μία ομάδα να έχει νοοτροπία νικητή. Υπάρχουν ομάδες που θέλουν να παίξουν ελκυστικό ποδόσφαιρο αλλά δεν τους το επιτρέπουν οι συνθήκες».

Ενώ υπογράμμισε για τα όσα μπορεί να προσφέρει: 
«Όλα τα χρόνια της καριέρας μου διακρίνομαι για τα αμυντικά μου καθήκοντα, θέλω να βοηθήσω σε αυτόν τον τομέα αλλά και στο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Με τα χρόνια εμπειρίας που έχω πιστεύω ότι μπορώ να προσαρμοστώ γρήγορα στο σύνολο προσφέροντας κάτι από αυτά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top