Η ανδρική ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ αντιμετώπισε την Κυριακή που μας πέρασε την ομάδα της Κούπα Βέροιας. Σε  ένα παιχνίδι που η ΑΕΛ βρέθηκε να κυνηγά το σκορ από νωρίς, οι παίκτες μας κατέβάλαν μεγάλη προσπάθεια και βρισκόντουσαν πάντα κοντά στο σκορ, έτοιμοι να κάνουνε την υπέρβαση.  Κάποια λάθη από βιαστικές επιλογές εξ αιτίας της απειρίας καθώς και αρκετά λάθη από πλευράς των διαιτητών μας στέρησαν τη δυνατότητα να προσπεράσουμε και να δημιουργήσουμε την ευκαιρία για μία νίκη η οποία θα μας έδινε ελπίδες για κάτι καλύτερο στο μέλλον.
Για ακόμη μία φορά η μαχητικότητα ήταν το σήμα κατατεθέν της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας που έδειξε ότι μπορεί στο μέλλον να τα καταφέρει καλύτερα. Μην ξεχνάμε ότι στην ομάδα έχουν προστεθεί νέοι παίκτες οι οποίοι με τον καιρό θα δεθούν με τους υπόλοιπους και θα κάνουν το σύνολο της ομάδας δυνατότερο.
Το τελικό σκορ είναι πλασματικό γιατί στα τελευταία λεπτά χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι νεαροί παίκτες ομάδος για να πάρουν εμπειρίες και να είναι έτοιμοι για τη δύσκολη συνέχεια.

Από την επόμενη αγωνιστική στην έδρα μας, στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά, θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων. Ένα στοιχείο το οποίο έλειψε από την ομάδα μας σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Είναι σίγουρο ότι ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΛ θα ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτών μας για να πετύχει τους στόχους της.

Περισσότερα νέα της ομαδας στα ακόλουθα λινκ:

https://www.facebook.com/aelbasketakadimies, https://www.instagram.com/aelbasketball_akadimies?igsh=Y3QxeXptZXprcHdk
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top