Η ιταλική Serie A είναι σχεδόν στα μισά της πορείας, καθώς έχουν ήδη παιχτεί δεκατέσσερις γύροι από τους τριάντα οκτώ. Οι φίλοι του αθλητικού στοιχήματος στο https://rabona-bet.gr αναλύουν τα αποτελέσματα για να προγραμματίσουν τις προβλέψεις τους για το υπόλοιπο μέρος της σεζόν 2023/24.

Η κορυφαία τριάδα
Οι τρεις κορυφαίες ομάδες είχαν προβλεφθεί με επιτυχία από πολλούς φίλους του Rabona που παρακολουθούσαν στενά την προηγούμενη σεζόν. Την πρώτη θέση αυτή τη στιγμή καταλαμβάνει η Ίντερ Μιλάνου με έναν απίστευτο αριθμό 35 βαθμών. Η ομάδα κέρδισε έντεκα παιχνίδια από τα δεκατέσσερα, είχε δύο ισόπαλους αγώνες και έχασε μόνο μία φορά μέχρι στιγμής. Κατέλαβε στην προηγούμενη σεζόν την τρίτη θέση, επομένως είναι ήδη μια σημαντική βελτίωση για την ομάδα.
Την Ίντερ ακολουθεί η Γιουβέντους με 33 βαθμούς. Η ομάδα κέρδισε δέκα παιχνίδια, είχε τρεις ισοπαλίες και επίσης έχασε μόνο έναν αγώνα. Παρόλο που η ομάδα κατέλαβε στην προηγούμενη σεζόν την έβδομη θέση, πολλοί οπαδοί κατάφεραν να προβλέψουν την επιτυχημένη απόδοσή της στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν. Πέρυσι, η ομάδα δέχθηκε ένα πέναλτι που την κράτησε πίσω και αυτή τη φορά είναι ξεκάθαρα αποφασισμένη να ανακτήσει υψηλότερες θέσεις στο πρωτάθλημα.
Η ΑΚ Μίλαν αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει την κορυφαία τριάδα με 29 βαθμούς, καθώς η ομάδα κέρδισε εννέα φορές, έχασε τρεις αγώνες και είχε δύο ισοπαλίες. Πέρυσι κατέλαβε την τέταρτη θέση και η κατάσταση είναι μάλλον διφορούμενη. Από τη μία, πολλοί οπαδοί είναι ευχαριστημένοι που βλέπουν τη βελτίωση, αλλά από την άλλη, υπάρχουν πολλοί παίκτες που περιμένουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα από την ομάδα.

Τέσσερις ακόμη ομάδες
Την τέταρτη θέση κατέχει αυτή τη στιγμή η Ρόμα και με βάση τις προβλέψεις πριν από τη σεζόν, είναι ξεκάθαρα μια έκπληξη για τους περισσότερους φίλους του Rabona. Η ομάδα κατέλαβε στην προηγούμενη σεζόν την έκτη θέση, αλλά πολλοί παίκτες ήταν σίγουροι ότι άλλες ομάδες θα ξεπεράσουν τη Ρόμα φέτος. Παρά τις αμφιβολίες, η Ρόμα κέρδισε επτά παιχνίδια από τα δεκατέσσερα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόλις πέντε βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση.
Η Νάπολι έρχεται αμέσως μετά τη Ρόμα στον πίνακα κατάταξης με τον ίδιο ακριβώς αριθμό πόντων, που είναι 24. Η ομάδα μάλιστα έχει τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα με επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερα χαμένα παιχνίδια, αν και η Ρόμα τα πήγε ελαφρώς καλύτερα από άποψη διαφοράς τερμάτων. Η Νάπολι κέρδισε την προηγούμενη σεζόν της Serie A, αλλά οι περισσότεροι οπαδοί δεν περίμεναν ότι θα ήταν στο προβάδισμα για δύο συνεχόμενα χρόνια, κάτι το οποίο αποδείχθηκε να είναι μια σωστή πρόβλεψη. Η ομάδα έχει ακόμα λίγο χρόνο για να ανακτήσει τις θέσεις της, αν και μπορεί να είναι δύσκολο λαμβάνοντας υπόψη την απόδοση άλλων ομάδων φέτος.
Την έκτη θέση αυτή τη στιγμή καταλαμβάνει η Φιορεντίνα. Η ομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει 23 βαθμούς μετά από επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Είναι ήδη μια βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, καθώς η ομάδα κατέλαβε την όγδοη θέση τότε. Λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά στους βαθμούς, η Φιορεντίνα έχει τη δυνατότητα να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στον πίνακα κατάταξης φέτος.
Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για την Μπολόνια που ακολουθεί τη Φιορεντίνα στον πίνακα με 22 βαθμούς. Όπως έχουν επισημάνει πολλοί χρήστες του Rabona, η κατάσταση μοιάζει πολύ με αυτό που συνέβη στο τέλος της σεζόν 2022/23, όταν η Μπολόνια κατέλαβε την ένατη θέση, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη Φιορεντίνα.

Κλείνοντας την τοπ δεκάδα
Η όγδοη θέση μοιράζεται αυτή τη στιγμή μεταξύ Αταλάντα και Λάτσιο, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν συγκεντρώσει 20 βαθμούς μέχρι στιγμής. Η Αταλάντα είναι στην πραγματικότητα η πρώτη ομάδα μέχρι στιγμής που δεν βελτίωσε τις θέσεις της σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν, καθώς η ομάδα κατέλαβε την πέμπτη θέση πέρυσι. Για τη Λάτσιο η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη, καθώς ολοκλήρωσε τη σεζόν 2022/23 στη δεύτερη θέση. Η τελευταία ομάδα στην κορυφαία δεκάδα είναι η Τορίνο. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός πως η ομάδα κατέλαβε επίσης τη δέκατη θέση την περασμένη σεζόν, αλλά υπάρχει ακόμη χρόνος για βελτιώσεις σε αυτή τη σεζόν.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top