Ο μεγαλομέτοχος της Νίκη Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στην εκπομπή «Clasico του Βόλος 98,6 αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ μίλησε και για τη διαιτησία στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ. Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από τις δηλώσεις του Αλέξη Παπακωνσταντίνου, καθώς και την επίμαχη φάση με την κεφαλιά του Πασχάλη Κάσσου στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Για το αν η Νίκη Βόλου μπορεί να «προστατευθεί» από κακές διαιτησίες: 
«Κάθε χρόνο γίνεται μία μάχη στην ΚΕΔ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο στη Super League 1 έχει συμμαζευτεί σε κάποιο βαθμό λόγω του VAR οπότε δεν υπάρχει η δικαιολογία του ανθρώπινου λάθους. Για να συμμαζευτεί η Super League 2 θέλει goal line technology όπου αν υπήρχε στη Λάρισα θα μετρούσε το γκολ μας και ένα VAR, όχι αυτό της Super League 1, καθώς και τα περισσότερα γήπεδα δεν μπορούν να το υποστηρίξουν. Πάντως, και στη Super League 2 δεν βλέπουμε τα αίσχη που βλέπαμε άλλες χρονιές, καθώς έχουν «σφίξει τα γάλατα».

Για το αν θεωρεί ότι μία ομάδα έχει καλύτερη τύχη αν μπει στο «άρμα» μίας μεγάλης ΠΑΕ: 
«Κάποιοι το κάνουν αυτό. Θεωρείται η πεπατημένη για να ανέβουν γρήγορα μία κατηγορία. Εξάλλου, στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, όπως συμβαίνει π.χ. στο μπάσκετ. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ σύνθετο και έτσι κάποιοι ακολουθούν αυτό τον δρόμο μπαίνοντας στο «άρμα» μεγάλης ΠΑΕ. Πάντως, μακροπρόθεσμα κερδίζεις περισσότερο σεβασμό αν παραμείνεις ανεξάρτητος».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top