Η μεταγραφική περίοδος για τα επαγγελματικά σωματεία, ξεκινάει 1 Ιανουαρίου 2024, όπως αυτή ορίστηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Η μη αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ, έχει μεταγραφικούς περιορισμούς και τώρα. Πάμε να δούμε τους περιορισμούς της ΠΑΕ ΑΕΛ και τις ημερομηνίες που μπορούν να γίνουν οι μεταγραφές, ανάλογα την περίπτωση.

Αναλυτικά οι περιορισμοί για την ΠΑΕ ΑΕΛ:
1) Απαγόρευση μεταγραφών άνω των 25 ετών πλην τριών (Υπάρχουν από το καλοκαίρι ο Δημήτρης Στάμου και ο Λεάντρο Οτορμίν, αποχώρησε ο Μανώλης Πατράλης, οπότε μπορεί να αποκτηθεί ακόμα ένας ποδοσφαιριστής 25 ετών και πάνω).
2) Απεριόριστοι Έλληνες κάτω των 25 ετών.
3) Απεριόριστοι αλλοδαποί κάτω των 23 ετών.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες για μεταγραφές
Χειμερινή μετεγγραφική περίοδος για διεθνείς και εσωτερικές κινήσεις από 1-1-2024 έως και 31-1-2024. Στις εν λόγω κινήσεις περιλαμβάνονται οι μετεγγραφές επαγγελματιών & ερασιτεχνών, επανεγγραφές επαγγελματιών & ερασιτεχνών, δανεισμοί επαγγελματιών και φυσικά οι κινήσεις των ανηλίκων που εγγράφονται σε μία ΠΑΕ με απόφαση FIFA (προστασία ανηλίκων, άρθρο 19).

Χειμερινή μετεγγραφική περίοδος για άνεργους επαγγελματίες για διεθνείς και εσωτερικές κινήσεις από 1-2-2024 έως και 9-2-2024
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top