Την Κυριακή 10/12 η ΑΕΛ αναμετρήθηκε με την Αργώ Βόλου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Η ΑΕΛ ξεκίνησε δυναμικά στο πρώτο σετ εξασφαλίζοντας από την αρχή μια σημαντική διαφορά πόντων, οδηγώντας την έτσι εύκολα στην κατάκτηση του. Στο δεύτερο σετ οι δυο ομάδες βρίσκονταν συνεχώς κοντά στο σκορ, με την ΑΕΛ να υπερτερεί στις λεπτομέρειες κάνοντας έτσι το 0-2. Στο τελευταίο σετ η Αργώ κατάφερε να ανατρέψει την αρχική διαφορά όπου είχε εξασφαλίσει η ομάδα μας, φτάνοντας πολύ κοντά στην κατάκτηση του, με σκορ 24-21. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Νίκου Νικητάκη έδειξαν μεγαλύτερη ψυχραιμία και γύρισαν το σετ σε 24-26 παίρνοντας τη νίκη. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον πασαδόρο της ομάδας, Χρήστο Βουτυρίτσα που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στο γήπεδο.
Επόμενος εντός έδρας αγώνας την Κυριακή 17/12 με την Α.Σ. Δωρίδας στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέαπολης για την 3η αγωνιστική.

ΑΡΓΩ - ΑΕΛ : 0 - 3
| 15-25 | 20-25 | 24-26 |

ΑΕΛ: (Νικητάκης Ν.) Αρχοντής Αθ, Βουτυρίτσας Χ, Αλεξόπουλος Σ, Γκόντοβος Κ, Στασινός Δ, Δορδοκίδης Θ, Παπακωνσταντίνου Α, Αντωνακάκης Χ, Καμπούρης Αθ,Νιακόπουλος Γ, Πλατής Ι, Ριζούλης Μ.

Τα αποτελέσματα: 
Α.Σ. Δωρίδας-Εθνικός Λάρισας 2-3
Αργώ-Α.Ε. Λάρισας 0-3
Γ.Σ. Βόλου-Φθία 0-3

Η βαθμολογία: 
1. ΑΕΛ 6
2. Φθία Λαμίας 6
3. Αργώ 3
4. Εθνικός Λάρισας 2
5. Α.Σ. Δωρίδας 1
6. Ακαδημία Τυρνάβου 0
7. Γ.Σ. Βόλου 0
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top