Τη δική του ανασκόπηση για το πρώτο κομμάτι της Superleague 2 έκανε μιλώντας στο Metropolis 95.5 ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, με τον έμπειρο τεχνικό να χρήζει τα δικά του φαβορί στους δύο ομίλους σημειώνοντας τις ιδιαιτερότητες που διακρίνουν το πρωτάθλημα.

Αρχικά ανέφερε: 
«Έχω γύρω στα 400 παιχνίδια και στις τρεις κατηγορίες, η Superleague 2 είναι δύσκολη και θα πρέπει να την ξέρεις για να τα πας καλά, ακόμα και πρωταθλητισμό που θες να κάνεις , θα πρέπει να έχεις παίκτες που ξέρουν την κατηγορία».

Για τα δικά του φαβορί: 
«Ο Λεβαδειακός με την ΑΕΛ έχουν τον πρώτο λόγο και έπεται στη συνέχεια η Νίκη Βόλου, με την ΑΕΛ να έχει το πρόβλημα των μεταγραφών και θεωρώ ότι φαβορί είναι ο Λεβαδειακός. Στο Νότιο όμιλο φαβορί δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κάποια ομάδα φαβορί για εμένα ο Ιωνικός, έχει έναν προπονητή που ξέρει την κατηγορία, η Καλαμάτα ενισχύεται, η Καλλιθέα έχει καλή οργάνωση ενώ και τα Χανιά έχουν στοχεύσει στην άνοδο».

Ενώ για το μέλλον του ανέφερε: 
«Προσωπικά εγώ βρίσκομαι κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με μία ομάδα ώστε να συνεχίσω εκεί την προπονητική μου καριέρα και νομίζω ότι θα έχουμε εξελίξεις».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top