Το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ για αυτή την εβδομάδα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, αφού μένει ακόμα το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι. Στο σημερινό κουπόνι οπαπ, είναι αδιαμφισβήτητα το ματς της μέρας.

Καταπληκτική είναι η φετινή πορεία της Τότεναμ, στο πρωτάθλημα Αγγλίας. Μετά την φυγή του Κέιν το καλοκαίρι, υπήρχε πολύ μεγάλη γκρίνια από τους φίλους της ομάδας, από την στιγμή κιόλας που δεν αποκτήθηκε άλλο σέντερ φορ να τον αντικαταστήσει. Παρόλα αυτά, φαίνεται να της βγαίνει σε καλό η ολική ανανέωση και φυσικά ο ερχομός του Άγγελου Ποστέκογλου στον πάγκο. Με αποτελεσματικό και σύγχρονο ποδόσφαιρο, έχει αφήσει έκπληκτους τους πάντες και δείχνει έτοιμη πέρα από την τετράδα, να διεκδικήσει και τον τίτλο. Σε 10 ματς για την Πρέμιερ Λιγκ έχει παραμείνει αήττητη, έχοντας αυτή την στιγμή σερί τεσσάρων νικών. Ο άσος της βρίσκεται στο 2.30 στη novibet.

Για την Τσέλσι, τα δεδομένα είναι περίπλοκα για ακόμα μία σεζόν. Ο Ποκετίνο έχει καταφέρει να την βελτιώσει αρκετά αγωνιστικά αλλά ακόμα τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουν οι «μπλε». Εκεί που φάνηκε πως οι Λονδρέζοι βρίσκουν ρυθμό με τις νίκες απέναντι σε Φούλαμ και Μπέρνλι, ήρθε η ισοπαλία εντός έδρας με την Άρσεναλ και η ανέλπιστη ήττα με 0-2 από την Μπρέντφορντ, πάλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Για ακόμη μία σεζόν, βρίσκονται πίσω από την πρώτη δεκάδα της Πρέμιερ. Μέχρι στιγμής, είναι 13οι με μόλις 12 βαθμούς σε 10 παιχνίδια.

Στοιχηματικά, θα επιλέξουμε τα over 2.5 τέρματα στον αγώνα, με απόδοση 1.71
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top