Η δράση στα εθνικά πρωταθλήματα επιστρέφει, με την Μπουντεσλίγκα να μας προσφέρει ένα μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα σε Μπάγερν και Λεβερκούζεν. Στα προγνωστικά ως φαβορί όπως ήταν αναμενόμενο παρουσιάζονται οι Βαυαροί.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ ξεκίνησε με το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα. Με 3 στις 3 νίκες στο ξεκίνημα δείχνει να βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση. Επιτέλους έχουν βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για την επίθεσή τους, στο πρόσωπο του Χάρι Κέιν. Με τρία γκολ και μία ασίστ, αποδεικνύει και στο γερμανικό κοινό την ποιότητά του. Η Μπάγερν με το τρίποντο, θα αφήσει πίσω της την Λεβερκούζεν με την οποία ισοβαθμούν στην κορυφή. Όλες οι στοιχηματικές εταιρίες, έχουν το σύνολο του Τούχελ ως φαβορί.

Η Λεβερκούζεν έχει κάνει ονειρικό ξεκίνημα, με τον Τσάμπι Αλόνσο να βρίσκεται για ακόμη μία σεζόν, στην τεχνική ηγεσία. Έχει και αυτή το απόλυτο 3 στα 3. Όπως η Μπάγερν με τον Χάρι Κέιν, έτσι και αυτή έχει τον Βίκτορ Μπονιφάς σε απίστευτο ρυθμό, έχοντας σκοράρει ήδη 4 φορές, σε συνδυασμό με 2 ασίστ. Να θυμίσουμε ότι την περσινή σεζόν, η νίκη της Λεβερκούζεν απέναντι στην Μπάγερν, ήταν η αφορμή για την απόλυση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στους Βαυαρούς.

Στοιχηματικά, μπορούμε να ακολουθήσουμε τον άσο, σε συνδυασμό με over 2.5 τέρματα στο 1.90.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top