Μία απροσδόκητη αλλά και ταυτόχρονα ευχάριστη επίσκεψη είχαμε τις προηγούμενες ημέρες στο "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ - Βυσσινί Ιδιωτικό Μουσείο". Η κόρη του Παναγιώτη Μπαχράμη βρέθηκε στη Λάρισα και γνωρίζοντας την ύπαρξη του μουσείου ήρθε να το δει κι από κοντά! Η Μαρία Μπαχράμη επισκέφτηκε το μουσείο και έβγαλε φωτογραφίες με τη φανέλα του πατέρα της που κοσμεί το χώρο!


Ανακοίνωση από ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ - Βυσσινί Ιδιωτικό Μουσείο
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι η γκάμα των αναμνηστικών του ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ - Βυσσινί Ιδιωτικό Μουσείο είναι έτοιμη προς διάθεσή σας! Ετοιμάσαμε κάποια αναμνηστικά τόσο ποιοτικά όσο και χρηστικά για την περίοδο του καλοκαιριού κι όχι μόνο! Όλα τα αναμνηστικά που θα δείτε αποτελούν την πρώτη παρτίδα και πολύ σύντομα θα υπάρξει και δεύτερη ανανεωμένη με επιπλέον είδη! Το σημαντικότερο όμως όλων δεν είναι αυτό... αποφασίσαμε όλο το ποσό που θα συγκεντρωθεί να διατεθεί σε ένα ίδρυμα στη Λάρισα...στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας! Έτσι, με την αγορά κάθε προϊόντος συνεισφέρετε στον φιλανθρωπικό μας σκοπό για μία βοήθεια στα άτομα της τρίτης ηλικίας που για τον οποιοδήποτε λόγο βρέθηκαν στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Μέχρι τις 28/12/2023, ημέρα Πέμπτη, όσα χρήματα μαζευτούν θα παραδοθούν την αμέσως επόμενη ημέρα (Παρασκευή 29/12/23) και λίγο πριν την αλλαγή του νέου έτους στη διεύθυνση του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας ώστε να καλύψουν ένα μέρος από τις όποιες ανάγκες του ιδρύματος.
Ακολουθούν φωτογραφίες με την περιγραφή του κάθε είδους, τα μεγέθη που υπάρχουν όπως επίσης και οι τιμές που αντιστοιχούν στο κάθε αναμνηστικό. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δεδομένη καλή σας κίνηση βοήθειας και συνεισφοράς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top