Σήμερα θα σας μάθουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να κάνετε έξυπνα στοιχήματα στο online τραπέζι της ρουλέτας και για τα καζίνο στην Ισπανία, η σύστασή μας είναι η Bet22. Αν και είναι ένα εύκολο στην κατανόηση παιχνίδι, πρέπει να εντοπιστούν τα κρυφά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουμε να το καταλάβετε. Θα εξηγήσουμε επίσης τους κανόνες και θα παρουσιάσουμε ορισμένες στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσεις να παίζεις ρουλέτα στο διαδίκτυο.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν παίζετε ρουλέτα;
Πριν από κάθε γύρισμα του τροχού, οι παίκτες τοποθετούν στοιχήματα επιλέγοντας τον αριθμό ή το σύνολο κουλοχέρηδων στις οποίες θα προσγειωθεί η μπάλα, συνήθως από 0 έως 37 ή 38. Τα στοιχήματα τοποθετούνται στο τραπέζι που εμφανίζει αυτούς τους αριθμούς.

Αφού η μπάλα γυρίσει ορισμένες φορές, δεν θα δοθούν περαιτέρω οδηγίες και δεν μπορούν να τοποθετηθούν άλλα στοιχήματα από τότε. Απλώς περιμένετε να σταματήσει ο τροχός της ρουλέτας και να προσγειωθεί η μπάλα σε μια από τις τσέπες. Εάν προσγειωθείτε στην επιλεγμένη διαδρομή, κερδίζετε.

Έχοντας αυτό κατά νου, δεν υπάρχει τρόπος να επηρεάσετε ή να αλλάξετε το τέλος του παιχνιδιού. Έτσι, σε έναν παίκτη προσφέρονται τα ίδια κέρδη στα περισσότερα παιχνίδια (RTP: Ποσοστό Απόσβεσης). Η μεταβλητότητα (απλά αλλάζοντας ένα στοίχημα που είχε τοποθετηθεί προηγουμένως σε άλλο) είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να αλλάξει στο παιχνίδι.

4 Στρατηγική νικητήριας ρουλέτας
Ακολουθούν τέσσερις στρατηγικές ή συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε όταν παίζετε online ρουλέτα.

1. Ποντάρετε στον ίδιο αριθμό
Αυτή είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη στρατηγική στην αρχή αυτού του πειράματος. Έχει χαμηλή μεταβλητότητα και είναι επίσης διασκεδαστικό για τους περισσότερους παίκτες ρουλέτας στο διαδίκτυο. Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, το παν είναι να βάζεις το ίδιο στοίχημα κάθε φορά και να κερδίζεις συνεχώς τα ίδια χρήματα.

2. Αυξήστε το κερδοφόρο στοίχημά σας
Αυτή είναι μια παρόμοια στρατηγική με την προηγούμενη. Αλλά αυτή τη φορά δεν ποντάρουμε πάντα το ίδιο ποσό, αλλά ο αριθμός των στοιχημάτων εξαρτάται πάντα από ένα ορισμένο ποσοστό της συνολικής εικόνας.

Για παράδειγμα, αν ένας παίκτης έχει ένα bankroll $100 και θέλει να ποντάρει μόνο 20% σε ένα συγκεκριμένο χρώμα κάθε γύρο, θα πρέπει. Αν ποντάρετε 20 $ για πρώτη φορά και πετύχετε το νέο σας bankroll, αυτό είναι $120. Επομένως, στην επόμενη περιστροφή σας, στοιχηματίζετε 24 $ (20% από 120 $). Εξαρτάται από εσάς εάν θέλετε να συνεχίσετε με αυτήν τη μέθοδο μέχρι να κερδίσετε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, να μεταβείτε σε διαφορετική στρατηγική ή να σταματήσετε.

3. Στρατηγική Martingale
Αυτή η στρατηγική είναι μια από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες μεθόδους στη διαδικτυακή ρουλέτα. Πρόκειται για την αύξηση της αξίας του στοιχήματος κάθε φορά που αποτυγχάνει. Αυτό σημαίνει ότι αν ξεκινήσατε ποντάροντας $50 και κερδίσατε, το επόμενο στοίχημά σας θα είναι το ίδιο ποσό, αλλά αν χάσετε, το επόμενο στοίχημά σας θα διπλασιαστεί, δίνοντάς μας $100. Εάν χάσουμε ξανά, θα διπλασιάζουμε ξανά το στοίχημα ανάρτησης. προηγούμενο, 200 $ κ.λπ., μέχρι να κάνετε πάσο ή να εξαντληθεί ο προϋπολογισμός σας.

4. Ρισκάρεις τα πάντα
Μια στρατηγική που βασίζεται στο ποντάρισμα όλων των χρημάτων στον προϋπολογισμό σας σε έναν γύρο διαδικτυακής ρουλέτας. Αυτά τα στοιχήματα σίγουρα θα διαφέρουν ανάλογα με το πόσα χρήματα ξεκινάς και με τι αποφασίζετε να σταματήσετε να παίζετε. Αυτό είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια στη διαδικτυακή ρουλέτα και έχει υψηλή μεταβλητότητα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top