Πώς να κερδίσετε στο πόκερ; Φυσικά, αυτή είναι μια από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που κάνουν οι τακτικοί πελάτες του Mesa Verde. Για να ξεκινήσουμε το άρθρο μας σχετικά με τα κόλπα πόκερ, ας πάρουμε ένα παράδειγμα μιας διάσημης φράσης από το The Gambler: "Αν δεν δεις ένα κοτόπουλο την πρώτη μισή ώρα παιχνιδιού, είσαι κοτόπουλο...είναι καλό να έχεις ένα στρατηγική και μάθετε μερικά κόλπα για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να ολοκληρώσετε το παιχνίδι ως νικητής ή να κερδίσετε χρήματα.

Πέρα από το ότι είναι ένας καλός τρόπος για να απαντήσετε στην απλή ερώτηση «πώς κέρδισες στο πόκερ;», η γνώση στρατηγικών πόκερ ή ορισμένων κόλπων σάς βοηθά να διαβάζετε το παιχνίδι των αντιπάλων σας και να αποφεύγετε να σπαταλάτε τα χρήματά σας στο πράσινο τραπέζι.

Για το λόγο αυτό, η Naional Casino login Ισπανία μοιράστηκε μαζί μας αυτά τα κόλπα και τις στρατηγικές πόκερ, αναθεωρώντας όλα εκείνα που θεωρούμε αποτελεσματικά και ιδιαίτερα χρήσιμα για αρχάριους και λεγόμενους επαγγελματίες.

Θα ξεκινήσουμε με μια επισκόπηση, με μια παράγραφο σχετικά με το ποιες θεωρούμε ότι είναι αρκετά γνωστές τεχνικές παιχνιδιού και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε σε πιο συγκεκριμένες στρατηγικές πόκερ Texas Hold'em, τις οποίες μπορούμε να ορίσουμε ως την προεπιλεγμένη λειτουργία όταν πρόκειται για εικονικό πράσινο επιτραπέζια παιχνίδια.

Βασικές στρατηγικές πόκερ
Μόλις ξεκινήσετε να παίζετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μερικά κόλπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε στο πόκερ. Σε αυτήν την παράγραφο, αποφασίσαμε να παραθέσουμε μερικές συμβουλές και κόλπα που μπορούμε να φτιάξουμε τέλεια στην κατηγορία των βασικών κόλπων πόκερ. Αυτές είναι γενικές τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν σε οτιδήποτε, από την Ομάχα μέχρι τα μετρητά, από τουρνουά πολλών τραπεζιών έως έναν προς έναν.

Μελετήστε τη συμπεριφορά των αντιπάλων.
Είτε παίζεις με φίλους είτε σε ένα από τα πολλά γεμάτα διαδικτυακά τουρνουά, πιστεύουμε ότι ένα από τα πρώτα κόλπα στο πόκερ είναι να μελετάτε προσεκτικά τον αντίπαλό σας, ειδικά όταν έχετε την ευκαιρία να τον δείτε ζωντανά. Αν πάλι είσαι αρχάριος, τότε πιθανότατα θα δείξεις τη διάθεσή σου ανάλογα με τα χαρτιά. Αυτό θα κάνει πολύ πιο εύκολο να διαβάσετε τις κινήσεις του και να τον νικήσετε.

Φροντίστε το στυλ παιχνιδιού σας
Είναι σημαντικό να υιοθετήσετε το δικό σας στυλ παιχνιδιού, να το ακονίσετε με την πάροδο του χρόνου και να το κάνετε όπλο που κερδίζει. Η συμβουλή που θα θέλαμε να δώσουμε στους νεοφερμένους στο παιχνίδι είναι να ξεκινήσουν με πολύ συντηρητικό στυλ, αποφεύγοντας να μιμηθούν τα «κατορθώματα» των ηρώων που φαίνονται στην τηλεόραση. Καταχωρίστε τις κάρτες σας την κατάλληλη στιγμή και αποφύγετε να αναζητήσετε κινήσεις που δεν είστε ακόμη ικανοί. Έτσι θα έρθουν τα πρώτα αποτελέσματα. Στη συνέχεια, καθώς εξοικειώνεστε περισσότερο με το Texas Hold'em, μπορείτε να αρχίσετε να πειραματίζεστε με πιο επιθετικά στυλ παιχνιδιού και στρατηγικές. Το στυλ παιχνιδιού είναι μια από τις καλύτερες στρατηγικές για να κερδίσετε το παραδοσιακό ιταλικό και το πόκερ του Τέξας.

Στρατηγική μπλόφα
Ο όρος μπλόφα υποδηλώνει τη στάση ενός παίκτη που τείνει να εξαπατήσει τον αντίπαλό του χωρίς να τον ενημερώσει για την κατάσταση του παιχνιδιού του. Αυτό είναι ίσως το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο και γνωστό κόλπο για να κερδίσετε σε live ή online πόκερ. Προσέξτε όμως να μην κάνετε υπερβολές καθώς είναι αναμφίβολα μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες στρατηγικές πόκερ σε όλα τα τραπέζια.

Η υπομονή είναι στρατηγική.
Αυτή η συμβουλή ισχύει για πραγματικό και ζωντανό πόκερ, καθώς και για διαδικτυακό πόκερ. Μην παρασυρθείς με την τρέλα, περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να μπεις στο παιχνίδι. Γνωρίζοντας πότε να εισέλθετε θα σας δώσει ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Προηγμένες στρατηγικές πόκερ
Είδαμε ποια κόλπα πόκερ μπορούμε πάντα να γνωρίζουμε και να εξασκούμε για να αυξήσουμε τις πιθανότητες να κερδίσουμε. Ωστόσο, αυτές είναι στρατηγικές πόκερ που βασίζονται στις προσωπικές σας δεξιότητες, τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε μέσα από την εμπειρία, αλλά και δουλεύοντας τα όριά σας, βελτιώνοντάς τα φυσικά. Τώρα, αντί αυτού, θέλουμε να εμβαθύνουμε στις προηγμένες στρατηγικές του Texas Hold'em poker, το οποίο είναι, μακράν, η πιο εξασκημένη διαδικτυακή και επίγεια παραλλαγή, και όπου γνωρίζουμε και εφαρμόζουμε τη στρατηγική, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα , είναι το πιο σημαντικό. . Τέλος, προσθέσαμε τον τύπο Fold Equity ως υποσημείωση.

Επιλογή με το χέρι: ελέγξτε την ισορροπία σας
Για τους αμύητους, το bankroll είναι το ποσό που έχουμε στη διάθεσή μας για να παίξουμε πόκερ, δηλαδή το λεγόμενο «μπάτζετ». Η διαχείριση αυτών των χρημάτων είναι απαραίτητη για τη νίκη στο πόκερ και την επιτυχία στο Texas Hold'em. Μια καλή τεχνική για να εξοικονομήσετε χρήματα είναι να ξέρετε ποια χέρια να παίξετε. Είναι σημαντικό να αποφύγετε να ξεκινήσετε με χέρια που δεν αξίζουν την επένδυση. Αποθηκεύστε τα κουπόνια σας για τις καλύτερες προσφορές. Τις περισσότερες φορές παίζετε χέρια που έχουν λογικές πιθανότητες να κερδίσετε στο showdown. Τέλος, να θυμάστε ότι οι θέσεις στο πράσινο τραπέζι δεν είναι ίσες.

Ελέγξτε τη στρατηγική αύξησης
Ας φτάσουμε στην καρδιά των στρατηγικών πόκερ check-raise, μιας από τις πιο απλές, αλλά ταυτόχρονα πολύ ισχυρές. Πώς λειτουργεί αυτή η τεχνική; Αποτελείται από τσεκ (παραμονή στο χέρι χωρίς να χρειάζεται να κάνετε περισσότερα στοιχήματα ή αυξήσεις) και ανέβασμα dΑφού ποντάρει άλλος παίκτης. Ξέρετε, είναι απαραίτητο. Είναι σημαντικό να μην ληφθούν μέτρα πριν από τη σειρά σας. Κάνοντας αυτό, δείχνετε αδυναμία από νωρίς και ο αντίπαλός σας μπορεί να κάνει raise για να κερδίσει το pot νομίζοντας ότι έχετε μόνο αδύναμα χέρια απέναντί ​​του. Βάζεις τον αντίπαλό σου στον τοίχο με raise γιατί αν κάνει ρουφηξιά, πάει πάσο και κερδίζεις τις μάρκες που ποντάρεις μετά το check.

Το check-drawing γίνεται κυρίως με δύο τρόπους: όταν πιστεύεις ότι έχεις ένα χέρι που μπορεί να είναι το καλύτερο και θέλεις να το κάνεις για αξία, ή όταν πιστεύεις ότι ο αντίπαλός σου έχει το καλύτερο χέρι και κάνει check-raise. μπλοφάροντας, μπορείς να τον αναγκάσεις να πάει πάσο. Φυσικά, αυτό πρέπει να γίνει με σύνεση και στις δύο περιπτώσεις, ειδικά όταν μπλοφάρουμε. Τέλος, χρησιμεύει επίσης στην αλλαγή, μην επιτρέποντας στους αντιπάλους σας να διαβάσουν τη δυναμική του παιχνιδιού σας με κάποια ευκολία.

Στρατηγική Half Bluff
Αυτή η τεχνική συνίσταται στο ποντάρισμα ή στο raise με ισοπαλία, δηλαδή χωρίς να σημειωθεί σημαντικός βαθμός, αλλά με υψηλές πιθανότητες να το πετύχεις. Δεν είναι λοιπόν μπλόφα με την πραγματική έννοια της λέξης, γιατί έχεις ένα χέρι που έχει πολλές δυνατότητες να βελτιωθεί στο turn ή στο river. Όταν ποντάρετε ή κάνετε raise, έχετε δύο τρόπους για να κερδίσετε: μπορείτε να κλείσετε την ισοπαλία με το καλύτερο χέρι ή να πάρετε το pot επειδή ο αντίπαλός σας πάει πάσο.

Το να κάνεις τον αντίπαλό σου να πάει πάσο είναι ο κύριος στόχος του ημι-μπλόφα, και από αυτή την άποψη, δεν υπάρχει τίποτα άλλο από καθαρή μπλόφα. Φυσικά, αυτή η τεχνική πρέπει να χρησιμοποιείται πάντα: πρέπει να γνωρίζετε και τους αντιπάλους σας. Για να είστε σχεδόν σίγουροι ότι λειτουργεί, θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε όταν έχετε παίκτες που κάνουν πάσο συχνά (αδύναμο) ή σφιχτό παίκτες, δηλαδή αυτούς που είναι πολύ μέτριοι και προσεκτικοί.

Μια ιστορία για το πόκερ
Παρατηρήστε τη συμπεριφορά των αντιπάλων σας, μπορούν να σας δώσουν πολλές πληροφορίες. Μιλάμε για «λογαριασμό». Η εύρεση τους δεν είναι εύκολη, χρειάζεται πολλή εξάσκηση, αλλά οι πληροφορίες που μπορούν να αποκαλύψουν θα σας διευκολύνουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε όλο το χέρι. Προσοχή όμως, κάτι θα παραχωρήσετε και στους αντιπάλους σας. Προσπαθήστε πάντα να ελέγχετε τα συναισθήματά σας όταν έχετε ένα δυνατό χέρι.

Τέλος, τελειώνουμε εξηγώντας την έννοια του Fold Equity, ενός όρου που χρησιμοποιείται κατά λάθος χωρίς να κατανοήσουμε πλήρως την πραγματική του σημασία. Τι είναι το Fold Equity στο πόκερ; Αυτή είναι η πιθανότητα ο αντίπαλός μας να πάει πάσο λόγω του πονταρίσματος/αύξησής μας που σχετίζεται με το κέρδος μαρκών που θα παίρναμε από το πάσο. Τίποτα σενάριο, αλλά κάτι που θα αξιολογήσει ο παίκτης καθώς εξελίσσεται το παιχνίδι, επί τόπου. Ωστόσο, υπάρχει ένας πραγματικός τύπος Fold Equity για τον υπολογισμό μιας από τις πιο σημαντικές στρατηγικές, η οποία είναι η εξής:

Fold Equity Formula = BET / POT + BET.

Το Ante είναι το στοίχημα, ενώ το Pot είναι το συνολικό ποσό των χρημάτων (ή οι μάρκες στην περίπτωση ενός τουρνουά) που αγωνίζονται οι παίκτες σε κάθε χέρι. Η στρατηγική fold equity είναι άμεση συνέπεια του μετοχικού κεφαλαίου που είναι μέρος του pot (ονομάζεται επίσης pot equity) που ελπίζουμε να κερδίσουμε μακροπρόθεσμα εκτελώντας πάντα τις ίδιες ενέργειες σε διαφορετικές καταστάσεις. Βασικά, πρέπει να καταλάβουμε πότε η δράση μας μπορεί να κάνει τον αντίπαλό μας να πάει πάσο, έχοντας κατά νου ότι αυτή η στρατηγική πόκερ μπορεί να μας οδηγήσει να κερδίσουμε pots όπου είμαστε αουτσάιντερ και να δώσουμε χέρια σε αντιπάλους μας που έχουν καλύτερο ρόλο από εμάς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top