To Μουντιάλ του 2022 μας χάρισε μοναδικές συγκινήσεις, αμφίρροπα ματς και επιτέλους την δικαίωση του Μέσι που κατέκτησε στα 35 του το Παγκόσμιο Κύπελλο. Άρα τώρα αυτό που περιμένουμε για να απολαύσουμε ποδόσφαιρο σε επίπεδο εθνικών είναι το Euro 2024, σωστά; Και αν σας λέγαμε ότι διεξάγεται ένα ακόμα παγκόσμιο κύπελλο μέσα στο καλοκαίρι του 2023; Συνεχίστε την ανάγνωση και θα δούμε μαζί όλους τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να χάσετε το γυναικείο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2023.

Στοιχηματικό ενδιαφέρον
Κάθε διοργάνωση που συγκεντρώνει πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια βλέμματα (Μουντιάλ γυναικών 2019), αποτελεί πόλο έλξης για το στοίχημα. Η επιλογή της καλύτερης στοιχηματικής από αξιόπιστες πηγές όπως το Stoixima Tora, είναι το πρώτο βήμα.


Έπειτα ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα προγνωστικά και οι διάφορες αναλύσεις για την κάθε ομάδα. Το απόλυτο φαβορί θεωρείται η ομάδα των ΗΠΑ με τις υπόλοιπες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να ακολουθούν (κατά σειρά Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία). 

Οι αποδόσεις είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και πιστεύουμε ότι αξίζει να μην παραβλέψετε την διοργάνωση. 

Μοναδικό θέαμα
Σίγουρα πολλοί δε θα ενθουσιάζονται στο άκουσμα ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου με γυναίκες. Η αλήθεια όμως είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο πήχης έχει ανέβει σε νέα επίπεδα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η τηλεθέαση έχει εκτοξευθεί ιδιαίτερα την τελευταία πενταετία. 

Εκτός από την προώθηση των γυναικείων αθλημάτων, το γυναικείο ποδόσφαιρο προσφέρει θέαμα και ποιότητα που μπορούμε να πούμε ότι σε θέαμα φτάνει πολλές φορές και τα επίπεδα του ανδρικού ποδοσφαίρου. Ειδικά ένας αγώνας υψηλού επιπέδου μεταξύ κορυφαίων εθνικών ομάδων όπως η ΗΠΑ ή η Γαλλία, θα σας πείσουν ότι κακώς ήσασταν τόσο καιρό αρνητικά προκατειλημμένοι για το γυναικείο ποδόσφαιρό.

Ειδικά ο τελικός του 2019 αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του επιπέδου του γυναικείου ποδοσφαίρου στις μέρες μας. Τα είχε όλα! Σκληρά μαρκαρίσματα, θεαματικά τάκλιν, όμορφες ενέργειες και θεαματικά γκολ.

H ενδυνάμωση του γυναικείου αθλητισμού
Κάτι που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια είναι ότι οι προσπάθειες για την ενδυνάμωση των γυναικών σε δημοφιλή αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, αποδίδουν καρπούς. Είναι πραγματικά κρίμα να μην μπορεί μια παγκόσμια πρωταθλήτρια να ζει από το άθλημα στο οποίο έχει αφιερώσει όλη της τη ζωή.

Ειδικά στην Ελλάδα, βλέπουμε ότι οι επιχορηγήσεις από το κράτος αυξάνονται και οι δημοφιλία του αθλήματος αυξάνεται με σταθερούς ρυθμούς χρόνο με τον χρόνο. Επιπλέον, και το επίπεδο αρχίζει και φτάνει στα ευρωπαϊκά στάνταρ. 

Πιστεύουμε ότι η παρακολούθηση του γυναικείου Μουντιάλ θα σας χαρίσει συγκινήσεις όμοιες με του ανδρικού Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για αυτό και πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει λόγος να χάσετε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτή η μοναδική διοργάνωση. Και που ξέρετε; Ίσως κάποια μέρα να ζήσουμε στιγμές Euro 2004 με την Γυναικεία Εθνική Ομάδα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top