Χωρίς να αλλάξει το σκορ συνεχίστηκε από το 50ο λεπτό στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Superleague 2, η αναμέτρηση Νίκη Βόλου-ΑΕΛ 1-2.
Η Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είχε ανοίξει το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Τζιώρα. Συγκεκριμένα ο Γαβριηλιδης έκανε το σουτ, ο Σουλούκος απόκρουσε αρχικά, με τον Τζιώρα από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕΛ έκανε την ολική ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο, με το Μάριο Ογκμπόε να ισοφαρίζει προσωρινά με κεφαλιά σε 1-1, μετά από πάσα του Θωμαΐδη στο 41ο λεπτό, με τον Μάριο Ογκμπόε να καταφέρνει να πετύχει ένα ακόμα τέρμα με εκτέλεση πέναλτι στο 45+3′. 

Η ενδεκάδα της ΑΕΛ με τη Νίκη Βόλου
Κάτω από τα δοκάρια Σουλούκος, δεξιά στην άμυνα Θ. Παπαγεωργίου, αριστερά Καλουτσικίδης, με κεντρικούς αμυντικούς Μαξιμένκο και Ηλιάδης. Στη μεσαία γραμμή Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Πλέγας, μεσοεπιθετικά Μαυρίας δεξιά, Πεντρόσο αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ογκμπόε.

Η ενδεκάδα της Νίκης Βόλου
Κάτω από τα δοκάρια ο Μπάγιτς, δεξιά ο Τοπαλίδης, αριστερά Αναστασίου, στο κέντρο της άμυνας οι Γρομητσάρης, Ανδρέου. Στη μεσαία γραμμής οι Κυριακίδης, Κριμιτζάς και Γαβριηλίδης. Στην επίθεση ο Κάσσος δεξιά,  Κρητικός αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζιώρας.

Οι φάσεις στο Νίκη Βόλου-ΑΕΛ
Σέντρα από τα αριστερά ο Αναστασίου για τη Νίκη Βόλου ο Κάσσος δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ στο 53ο λεπτό
Σουτ του Θωμαΐδη για την ΑΕΛ η μπάλα κοντράρει και πηγαίνει στο δοκάρι στο 55ο λεπτό.
Ο Κρητικός έκανε την σέντρα από τα αριστερά για τη Νίκη Βόλου σουτ σε κίνηση του Γαβριηλίδη σώζει ο Σουλούκος στο 57ο λεπτό.
Ο Κυριακίδης για τη Νίκη Βόλου μετά από εκτέλεση φάουλ βρίσκει τον Κρητικό που παίρνει τη κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα άουτ στο 60ο λεπτό.
Σουτ του Κάσσου για τη Νίκη Βόλου κοντράρει και φεύγει κόρνερ στο 62ο λεπτό.
Κόρνερ για τη Νίκη Βόλου με τον Κυριακίδη μπλοκάρει ο Σουλούκος στο 67ο λεπτό.
Σουτ του Τζιώρα για τη Νίκη Βόλου σώζει ο Σουλούκος στο 76ο λεπτό.
Σουτ του Ογκμπόε για την ΑΕΛ άουτ στο 82ο λεπτό.
Εκτέλεση φάουλ από τον Κρητικό μπλοκάρει ο Σουλούκος στο 92ο λεπτό.

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Κριμιτζάς, Κάσσος, Κρητικός, Τζιώρας

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Καλουτσικίδης, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Πλέγας, Κ. Παπαγωργίου, Θωμαϊδης, Πεντρόσο, Μαυρίας, Ογκμπόε.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top