Ο χειμώνας πέρασε, ήρθε η άνοιξη και από σήμερα είμαστε επίσημα στο καλοκαίρι. Οι καιρικές συνθήκες επιτρέπουν πλέον στα παιδιά των ακαδημιών της ΑΕΛ Καναδά να προπονούνται και να αγωνίζονται σε εξωτερικούς χώρους με φυσικό τάπητα και όχι στο παρκέ των κλειστών γυμναστηρίων.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Η συμμετοχή στο κύπελλο περιφέρειας EMSDL (Elgin Middlesex Soccer League), στο αθλητικό κέντρο BMO, το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου ήταν εντυπωσιακή!
Κάθε μία από τις ομάδες των αγοριών 2012, 2013, 2014 νίκησαν σε δύο παιχνίδια κατακτώντας το Κύπελλο Περιφέρειας.
Η ομάδα των κοριτσιών του 2013 νίκησε σε δύο παιχνίδια κατακτώντας το Κύπελλο Περιφέρειας.
Η ομάδα των κοριτσιών του 2011 νίκησε σε ένα παιχνίδι και ηττήθηκε σε ένα.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Η ομάδα των κοριτσιών του 2011, στην πρώτη της εμφάνιση κέρδισε τη Byron με 6-1.
Τα αγόρια του 2010, βελτίωσαν την επίδοση σε ανοιχτό γήπεδο με δύο νίκες, με 10-0 και 15-0, το βράδυ της Τετάρτης!
Την Τρίτη το βράδυ, σε αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου, η πειστική εμφάνιση της ανδρικής ομάδας είχε ως αποτέλεσμα τη νίκη με 3-0 επί των Γερμανών και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου MMSL!
«Είμαι πολύ περήφανος τόσο για τις ομάδες νέων όσο και για την ανδρική! Όλοι τους γνωρίζουν τι σημαίνει να φοράς τη βυσσινί φανέλα. Όλοι τους γνωρίζουν τη θρυλική ιστορία της ΑΕΛ και ως πραγματικοί πρωταθλητές θα αγωνιστούν μέχρι το τέλος για τη νίκη. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο περήφανος είμαι.
Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους τους προπονητές για την υπέροχη δουλειά που πραγματοποίησαν με τις ομάδες τους», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.

Ήταν αληθινή χαρά να παρακολουθώ και να συμμετέχω στην ανάπτυξη του προγράμματος των νέων μας! Είναι απόλυτη χαρά να βλέπουμε τα παιδιά μας να ευδοκιμούν και να κυριαρχούν στο όμορφο παιχνίδι. Το πρόγραμμα των Ανδρών δεν είχε ποτέ πιο χαρισματική, ενωμένη ομάδα. Μια πραγματική υπολογίσιμη δύναμη! Το μέλλον είναι πάντα λαμπρό με την ΑΕΛ στον Καναδά! Δυνατοί αφοσιωμένοι παίκτες που έχουν τη νοοτροπία νικητή της ΑΕΛ! Αυτή η ομάδα θα καταφέρει σπουδαία πράγματα!», δήλωσε ο προπονητής Κρις Χάβαρης.




 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top