Ένας φίλαθλος της ΑΕΛ, αποχαιρετά με επιστολή του, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Βασίλη Τσολάκη, που απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών.

Αναλυτικά
Βασίλης Τσολάκης (27/01/1946 - 26/09/2019)
Τον γνώρισα πριν κάποια χρόνια, μέσω του Τάσου Σουφλιά, στο πλαίσιο της αναζήτησης στοιχείων που αφορούν την ΑΕΛ. Για πρώτη φορά συναντηθήκαμε στο γνωστό του στέκι, κοντά στον Πηνειό και τη γειτονιά του. Ήταν ο πρώτος που ανεπιφύλακτα έδωσε ότι φωτογραφίες είχε στο άλμπουμ του.
Όσες φορές βρεθήκαμε ήταν το ίδιο πρόσχαρος και πάντα εύρισκε τον τρόπο να ξεδιπλώνει ιστορίες τόσο με τα κυανόλευκα του Ηρακλή Λάρισας, όσο και με τα βυσσινόλευκα της Α.Ε.Λ. ή με τα κυανόλευκα του Ηρακλή Χάλκης, χωρίς να παραλείπει να εξιστορεί γεγονότα της προσωπικής του ζωής.
Κάπου γύρω στον Ιούνιο ήταν αυτός που πρότεινε να βρεθούμε κάποιο βράδυ να πιούμε ένα ποτηράκι όταν θα επέστρεφα. Αρχές του μήνα ήταν η τελευταία φορά που τον συνάντησα, αλλά φαινόταν ότι δεν ήταν ο γνωστός Βασίλης.
Τον αναζήτησα την περασμένη Δευτέρα όταν και πληροφορήθηκα ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται ευχάριστα. Ώσπου πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησαν τα άσχημα νέα. Το ποτηράκι δεν το ήπιαμε ποτέ. Έτσι, λοιπόν, σιγά-σιγά κάποιοι παίρνουν το δρόμο για έναν άλλο προορισμό και ένα διαφορετικό ταξίδι.
Καλή αντάμωση, φίλε Βασίλη.»
Δημήτρης Κ. Κούρος
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top