Δείτε αναλυτικά τι είπε τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πλατανιά.
Αναλυτικά ο Σάκης Τσιώλης: 
«Ένα δύσκολο απόγευμα ούτως ή άλλως με τις συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί. Παρ’ όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν αρκετά συγκεντρωμένη, είχε τις ευκαιρίες να βγει σε χώρους για να κάνει κάτι περισσότερο απ’ ό,τι έκανε, δηλαδή να σημειώσει κάποιο τέρμα και να πάρουμε εμείς το προβάδισμα και να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Παρά την καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, στα τελευταία δευτερόλεπτα δεχθήκαμε ένα γκολ, το οποίο αυτό μας άλλαξε τα πλάνα και τα σχέδιά μας για το δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το δεύτερο γκολ ο Πλατανιάς ήταν αρκετά καλύτερος, κυκλοφόρησε την μπάλα και αποδείχθηκε και σήμερα ότι διανύει μία καλή περίοδο. Με το 2-1 μπήκαμε στο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να ρισκάρουμε όσο πέρναγε η ώρα περισσότερο. Σε αυτές τις περιπτώσεις ή θα έρθει η ισοφάριση ή θα δεχθείς ένα τρίτο γκολ, πράγμα που έγινε. Τώρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι, να κοιτάξουμε να ηρεμήσουμε, να συγκεντρωθούμε μέσα στην εβδομάδα γιατί έρχεται πάλι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ και όπως εξελίσσονται τα πράγματα η ομάδα θα πρέπει να κλείσει τον πρώτο γύρο με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και σε αυτό το παιχνίδι, παρότι παίζουμε με έναν μεγάλο αντίπαλο θα πρέπει να διεκδικήσουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια στον Πλατανιά».

Για το αν ήταν δίκαιη η νίκη του Πλατανιά: 
«Στο πρώτο ημίχρονο σίγουρα μας αδικεί το αποτέλεσμα. Δεν θα έπρεπε σε καμιά περίπτωση να χάνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, κι όπως σας είπα στο ποδόσφαιρο έτσι είναι, το δεύτερο γκολ του Πλατανιά έφερε μία άλλη κατάσταση μέσα στο παιχνίδι κι έδωσε πολύ καλύτερη ψυχολογία και ρυθμό στην ομάδα του Πλατανιά. Το δεύτερο γκολ ήταν καθοριστικό όσον αφορά την απόδοση των δύο ομάδων».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να παιχτεί ποδόσφαιρο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο κι αν σωστά κατά τον ίδιο αποφασίστηκε να διεξαχθεί το ματς: 
«Νομίζω ότι δύσκολο ήταν, αλλά σωστά έγινε το παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να γίνει κάτι άλλο, γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση το γήπεδο του Πλατανιά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top