Η Ελλάδα ντύθηκε στα «λευκά» και αυτό είναι συνηθισμένο φαινόμενο για τον Καναδά. Οι καιρικές συνθήκες ήταν αυτές που οδήγησαν στη δημιουργία του BMO Center ώστε να υπάρχει κλειστός χώρος άθλησης για τους κατοίκους του London, αλλά και στέγη για τις ποδοσφαιρικές ομάδες που αγωνίζονται στο MMSL, μεταξύ των οποίων και η ΑΕΛ Καναδά.
Σ' αυτόν τον χώρο καλείται να αγωνιστεί η ΑΕΛ για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του κλειστού πρωταθλήματος MMSL με αντίπαλο την άλλη Ελληνική ομάδα, τον Απόλλωνα (Apollo Royals). Ο αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον δεδομένου ότι κοντράρονται η τρίτη ΑΕΛ με την τέταρτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας διαφορά μόνο ενός (1) βαθμού. Η αντίπαλη ομάδα έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (13 τέρματα), μετά από αυτή της ΑΕΛ (12 τέρματα), ενώ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά από τους Αλβανούς (5-1). Με νίκη τής ΑΕΛ ο Απόλλωνας χάνει πολύτιμο έδαφος στη διεκδίκηση μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην παραπάνω κατηγορία και ουσιαστικά οι υποψήφιοι μνηστήρες θα παραμείνουν τρεις.

Για τον σημερινό αγώνα στη διάθεση του Μίλτον Γουγουλιά θα είναι :
κάτω απ' τα δοκάρια ο Ρόσι, ενώ θα εναλλάσσονται στην άμυνα Πατσέκο, Μούσα, Μάρλοου και Παρκ, στο κέντρο Σιμόες, Τεϊξέιρα, Ζιρτιλίδης, Βεργυρής, Ολιβέιρα και στην επίθεση Άντριου και Νικολακάκος.
Θα απουσιάζουν Χάβαρης, Ιγκλς, Άλλεν και Ντέβονις.

«Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Απόλλωνας είναι δυνατή ομάδα και σίγουρα θα φέρουν την ομάδα της Α' κατηγορίας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και θα ανταπεξέλθουμε με επιτυχία», δήλωσε ο προπονητής Μίλτον Γουγουλιάς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top