Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος στο εσωτερικό πρωτάθλημα του MMSL, με την ΑΕΛ Καναδά να γνωρίζει την τρίτη της ήττα, αυτή τη φορά από τον Απόλλωνα, ο οποίος όπως αναμενόταν είχε έξι παίκτες από την ομάδα τής πρώτης κατηγορίας. Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός με σκληρές άμυνες και τις δυο ομάδες να παλεύουν για τη νίκη. Η ΑΕΛ είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ήταν άτυχη όταν σουτ του Άντριου βρήκε στον στύλο και ένα ακόμα σουτ του Μάρλοου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Οι ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με 0-0.
Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 2' προηγήθηκε με συρτό σουτ του Μάρλοου, στην αριστερή γωνία. Το προβάδισμα δεν κράτησε πολύ αφού ο Απόλλωνας ισοφάρισε σε 1-1 τρία λεπτά αργότερα. Η ΑΕΛ συνέχισε να είναι καλύτερη με τη μπάλα να βρίσκεται στο μεγαλύτερο διάστημα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά η τύχη γύρισε άλλη μια φορά την πλάτη στους «βυσσινί» όταν σουτ του Άντριου βρήκε και πάλι στο στύλο. Με το χρονόμετρο στο 8:50 πριν τη λήξη ο Απόλλωνας είχε μια σπάνια ευκαιρία και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-1. Παρά τη συνεχή πίεση, η ΑΕΛ δεν κατάφερε κάτι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε νικητή τον Απόλλωνα.

Με την ήττα αυτή η ΑΕΛ βρέθηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη ομάδα.

Ο προπονητής της ΑΕΛ μίλησε για τον αγώνα και τους παίκτες του Απόλλωνα από την πρώτη κατηγορία, αναφέροντας:
«Θέλω να αρχίσω λέγοντας ότι είμασταν η καλύτερη ομάδα και δεν αξίζαμε να χάσουμε τους βαθμούς απόψε. Ήταν ένα από αυτά τα παιχνίδια που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις. Είχαμε τρία δοκάρια, τι άλλο μπορώ να πω; Οι παίκτες μου έπαιξαν εξαιρετικά και αυτό είναι το είδος του ποδοσφαίρου που περιμένω από αυτούς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο της ΑΕΛ.  Αφήνουμε πίσω μας αυτόν το αγώνα και συνεχίζουμε.
Ναι, πρόσεξα ότι ο Απόλλωνας είχε παίκτες από την πρώτη κατηγορία. Αν αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος που μπορούν να μας ανταγωνιστούν, τότε μπορούν να ζήσουν με αυτό. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω επ' αυτού, όλοι το είδαν.
Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Εξακολουθούμε να έχουμε πολύ μεγάλη πιθανότητα να κερδίσουμε αυτή την κατηγορία. Ο καθένας σε αυτά τα αποδυτήρια γνωρίζει τι πρέπει να γίνει. Και πιστεύω σε όλους τους παίκτες μου!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.»

Ο δεύτερος γύρος αρχίζει την επόμενη Παρασκευή με αντίπαλο την ομάδα των Three Lions.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top