Δηλώσεις έκανε στο ΑΕΛ RADIO, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Χρήστος Τσούμαρης, σχετικά με την διεξαγωγή ή όχι του αγώνα. Σύμφωνα με τη Λίγκα υπάρχει περιθώριο αναβολής και 24 ώρες πριν το ματς, σύμφωνα με την διήμερη εμπειρία των Δένδρων, για πλήρη αποχιονισμό του AEL FC ARENA με τα χέρια αυτή τη στιγμή, θα χρειαστούν 50 άνθρωποι και 4 ημέρες! Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Χρήστος Τσούμαρης και φωτογραφίες εντός και εκτός AEL FC ARENA.
Οι δηλώσεις του Χρήστου Τσούμαρη:
«Aπό το πρωί όλο το επιτελείο ασχολούμαστε μόνο με το αν τελικά μπορούμε να κάνουμε κάτι, ως οφείλουμε, για να γίνει το ματς. Η Super League έχει ενημερωθεί για τις συνθήκες που επικρατούν μέσα κι έξω απ' το γήπεδο, ενώ έχει στείλει και παρατηρητή για να κάνει αυτοψία στο σύνολο της εγκατάστασης.
Στείλαμε στη Λίγκα σχετικό έγγραφο, μαζί με επισυναπτόμενες φωτογραφίες αλλά και δημοσιεύματα που αποδεικνύουν το τι επικρατεί, καθώς και στοιχεία που δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση, όπως η πολική θερμοκρασία. Δεν υπάρχει προς το παρόν τίποτα που να βοηθάει ώστε να γίνει αποχιονισμός τέτοιου όγκου παγωμένου χιονιού.
Συν τοις άλλοις υπάρχει και έγγραφο από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, που τονίζει ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες και με τις προτεραιότητες της Πολιτικής Προστασίας, δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, αφού προκύπτει σοβαρό θέμα ασφαλείας τόσο για τους παράγοντες, όσο και για τον κόσμο που θα θελήσει να βρεθεί στο γήπεδο και εισηγείται την μη διεξαγωγή του αγώνα.
Αναμένουμε λοιπόν σχετική απόφαση της διοργανώτριας, η οποία βάσει κανονισμού πρέπει να ληφθεί τουλάχιστον 48 ώρες πριν τον αγώνα. Αν δεν υπάρξει απόφαση τότε θα μπούμε στην διαδικασία για κανονική διεξαγωγή της αναμέτρησης, μέχρι ν' αποφασίσει ο διαιτητής.
Με βάση τις συνθήκες, αλλά και την πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα, δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Σημειώστε πως όλοι οι τεχνικοί σύμβουλοι στους οποίους απευθυνθήκαμε μας είπαν ότι είναι ανέφικτο να γίνει το ματς και θα είναι καταστροφή για το γήπεδο αν επιχειρηθεί αυτή τη στιγμή βίαιος αποχιονισμός, είτε με μηχανήματα είτε ακόμη και με τα χέρια.
Μόνο αν δει από κοντά κάποιος τι κατάσταση επικρατεί στο γήπεδο μπορεί να καταλάβει για τι ακριβώς μιλάμε»!



 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top