Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του κλειστού πρωταθλήματος MMSL η ΑΕΛ Καναδά αντιμετώπισε την St George Lions, σ' έναν πολύ ανιαρό αγώνα που οι παίκτες του Μίλτον Γουγουλιά κέρδισαν με 4-1.
Για άλλον έναν αγώνα η ΑΕΛ δμιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχε τελειώματα φάσεων. Οι αντίπαλοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ η ΑΕΛ είχε την ευκαιρία να απειλεί διαρκώς τον υπέρβαρο, παθητικό τερματοφύλακα της St George.

«Αν τα σουτ ήταν εντός εστίας ή εκμεταλλευόμασταν τα κόρνερ το σκορ θα μπορούσε άνετα να είναι 18-1», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς.
Για την ΑΕΛ σκόραραν οι Άντριου, Βεργυρής, Παρκ και Τεϊξέιρα.

Μετά το τέλος του αγώνα η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι ο Κιθ Άντριου θα απουσιάσει τις επόμενες 3-4 εβδομάδες λόγω χειρουργικής επέμβασης στον αστράγαλο.

Τα εύκολα τελείωσαν για τους παίκτες της ΑΕΛ. Στους επόμενους αγώνες καλούνται να δείξουν τι μπορούν να καταφέρουν ως πρωτάρηδες στην τρίτη κατηγορία. Η αρχή γίνεται την προσεχή Παρασκευή με αντίπαλο τους Πορτογάλους του Λονδίνου, την PCL, οι οποίοι έχασαν δύσκολα από τους πρωτοπόρους και χωρίς απώλειες Αλβανούς με 4-3. Μετά τις διακοπές των εορτών, στις 6 Ιανουαρίου 2017 η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τους Αλβανούς, για να κλείσει τον πρώτο γύρο με την ομάδα του Απόλλωνα (Apollo Royals), στις 13 Ιανουαρίου.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top