Σε... δύο γκρουπ γυμνάστηκαν την Κυριακή (11/12) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, με γνώμονα τον χρόνο συμμετοχής τους στην χθεσινή αναμέτρηση στην Ξάνθη, αλλά και τον επικείμενο αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης στα Τρίκαλα.
Το πλέον δυσάρεστο, είναι η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Ανδρέα Αβραάμ, ο οποίος υπέστη θλάση οπίσθιου μηριαίου και εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε 6-8 εβδομάδες. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων.

Εξάλλου, για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό προσδιορίζεται από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας η επιστροφή του Ντοντό, ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει στην Ξάνθη λόγω οιδήματος στο μετατάρσιο, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής, πριν την αναχώρηση της αποστολής.

Αντίθετα, αύριο επιστρέφει στο ομαδικό πρόγραμμα ο Φάρκας, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του, είχε δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στον αγώνα της Ξάνθης.

Τέλος, ελαφρύ τρέξιμο ξεκινά από αύριο ο Βαρέλα, που μέχρι και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο, ενώ σε αρθροσκόπηση πρόκειται να υποβληθεί εντός των ημερών ο Μασούρας, λόγω της ρήξης μηνίσκου που υπέστη την περασμένη εβδομάδα.
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ θα συνεχιστεί τη Δευτέρα (12/12), με προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 11.30 το πρωί.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top